h i r d e t é s

A Párbeszéd feljelenti a fideszes kiskirályokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Párbeszéd feljelenti a fideszes kiskirályokat

2017. november 24. - 15:16

 

A Párbeszéd feljelentést tesz, amiért Szihalom polgármestere gyerekeket kényszerített ingyenmunkára. A párt egy másik büntető feljelentést is tesz tao-visszaélések miatt, ugyanis kézilabdás kollégium helyett egy wellness hotel épült.

Bóta József Sándor. Forrás: alfahir.hu

Sajtóinformációk szerint Bóta József Szihalom fideszes polgármestere a saját éttermeiben ingyen dolgoztatta a helyi szakközépiskola diákjait. A hírek szerint a tanulókat kényszerítették is: vagy lehúznak 12 órát az étteremben, vagy a téli szünetben kell dolgozniuk.

A Párbeszéd szerint a polgármester hivatali visszaélést követhetett el, de nagy valószínűséggel szabálytalanul foglalkoztatta a gyerekeket, ezért a párt a kormányhivatalnál is bejelentést tesz.

Balatonfüred mellett épült wellness hotel miatt szintén feljelentést tesz a Párbeszéd. Itt a Balatonfüredi KSE számára épült volna sportra szánt tao-pénzből bentlakásos kézilabda kollégium, ám az elkészült épület végül egy wellness hotel lett. A párt szerint a tao-pénzek szabálytalan felhasználása miatt felmerül a hűtlen kezelés és költségvetési csalás gyanúja. 

A Párbeszéd szerint mind a két ügy rámutat arra, hogy egyre több az olyan fideszes kiskirály, aki azt gondolja, hogy mindent büntetlenül megtehet. Azt üzenjük ezeknek az embereknek: fejezzék be a közpénzek lopását!

Karácsony Gergely vezetésével a kormányváltás után minden korrupciós ügyet ki fogunk vizsgálni, a közpénzeket vissza fogjuk szerezni.

os.mti.hu/Párbeszéd közleménye

 


 

Kommentek

h i r d e t é s