h i r d e t é s

A Közgazdaságtudományi Kar és az Ohio University közös konferenciája

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Közgazdaságtudományi Kar és az Ohio University közös konferenciája

2018. november 08. - 19:30

 

​Innovation and Business Analytics in the Workplaces of the 21th Century Challenges for Research, Business and Policy.

Forrás: ktk.pte.hu

  • Dátum: 2018. november 9-10.
  • Helyszín: PTE KTK; Pécs, Rákóczi út 80.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar az Ohio University Üzleti iskolájával közösen tudományos konferenciát szervez 2018. november 9. és 10. között.

A konferencia célja kettős, egyrészről a két kar közötti hosszú, immár majdnem 30 éves együttműködési kapcsolat egy újabb közös állomásaként találkozási pont biztosítása, másrészről pedig lehetőséget teremteni a karok közötti partneri viszony elmélyítésére kutatási együttműködések létrehozásával.

A konferencia első napján a hasonló kutatási területekről érkező kollégák közös szekciókban mutatják be eredményeiket, míg a második napon tágabb tématerületek köré szerveződve olyan kerekasztal-beszélgetésekre, ötletelésekre kerül sor, melyek keretében lehetőség nyílik olyan témák és közös pontok feltárására, amelyek alapját jelenthetik közös kutatási projekteknek.

A jövőbemutató elképzelések szerint az így kialakuló együttműködésekre építve 2019-ben hasonló eseményre kerül sor az Ohio University-n.

Minden érdeklődő kollégát sok szeretettel várnak a Közgazdaságtudományi Kar és az Ohio University képviselői, kutatói a plenáris előadáson, a szekciókon és különösen a kerekasztal-beszélgetéseken!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program

Regisztráció


 

Kommentek

h i r d e t é s