h i r d e t é s

A kormány lelkén száradhat egy fiatal, esztergomi édesanya halála - VIDEÓ

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

A kormány lelkén száradhat egy fiatal, esztergomi édesanya halála - VIDEÓ

2020. május 22. - 06:15

 

Emlékeznek, ez volt az egyik haláleset, amelyet "szórakoztató történetnek" nevezett Kásler Miklós a parlamentben.

Martinecz Regina 33 évesen halt bele az ellátatlanságba

Regina élete az Esztergom-kertvárosi temetőben ért véget, 33 évesen. Regina annak az áldozata, hogy a koronavírusra hivatkozva nem látták el a kórházban.

Nem látták el a tatabányai kórházban, nem kapott megfelelő segítséget, mire ezt megkaphatta, már késő volt.
Ma Magyarországon a szakma véleménye szerint többen fogják életüket veszíteni amiatt, mert nem kapták meg a megfelelő egészségügyi ellátást, mint amit a járvány okoztt Magyarországon.

Egy 33 éves édesanya halt meg, aki két gyermeket hagyott maga után, a nagyobbik 7 éves, a kisebbik 5 hónapos.

Martinecz Regina kálváriáját édesanyja mesélte el Bangóné Borbély Ildikónak:

A cikk írásakor 240 ezren tekintették meg a videót és a rengeteg részvét-komment közül kiemelnék néhányat. Akik ezeket írták, napestig illethetném őket a legváltozatosabb jelzőkkel, de csak kettőt emelnék ki. Érzéketlenek és cinikusak. 
Hogy miért idézem be ezeket a cikk végére, névtelenül? Mert ezeknek a kommentelőknek is vannak jogaik, meg "becsületük", amelyeket most biztosan megsértek. De nem ez a célom, hanem a többi, érző ember szemének a felnyitása, hogy lássák és olvassák, hogy mi történik ebben az országban, hol tart a közgondolkodás. Ahogy Regina édesanyja is elmondtaa videóban; ne legyen Regina halála értelmetlen.

"A kormåny tehet róla???Mi köze hozzå???Ön a kormånyt hívja ,ha mentőre van szüksége???Nagyon sajnålom de ez nem politika."

Egy vélemény Torontóból: "nincs itt semmifele szemelyes felelos az orvosoknak azt kell csinalniuk amit elo ir a korhaz, az orvos nem uralja a korhazat , hol elnek,, a vilag beteg szaz ezrek halnak meg es tele vannak a korhazak mitol virtusoznak itt , sajnalom szegeny fiatal anyukat , de az emberek ezrevel halnak meg ,, amiket itt beirogatnak ez olyan mint egy bunszovetkezet , komolyan ugy csinalnak mintha nem ismernek el a vilag igenis borzaszto virussal kuzd az egesz vilagon ,,vegtelen szomorusag elveszteni valakit legyen fiatal vagy idosebb, de ez az elet ,, aki erre a foldre szuletik minden lepese a halal fele vezet ,ket szegeny kisgyerek akik utana maradtak ,milyen felelosrol beszelnek ?? kapjanak mar a fejukhoz es gondolkozanak el kicsit ,,borzaszto sokan halnak meg most tomegesen , szegenyt meg vegul is befogadtak , ,, de elment az orok vadaszmezokre ,itt senki sem orvos hogy tudna mit is kelett volna tenni , neki ez volt eloriva o volt a kovetkezo a sorban ,, , , sajnalom szivembol fiatal szep MAMA volt ,, ez a kepviselo asszony meg keveri a szutykot,, majd o torodik , persze ,, ugyan mar."

"kivancsi vagyok mi a velemenye a Pesti uti oregotthonban ruhesen, mosdatlanul, orvosi ellatas nelkul, benyugtatozva meghalt 40 emberrol??? Termeszetesen rettenetes minden tragedia, de mire ez a kettos merce? Az nem undorito, hogy bango ribi politikai kampanynak hasznalja fel a gyaszolo csaladot."

"Látom megy az atkozodas, de senki nem emlegeti a kínaiakat, akik az igazi felelősei ennek az egésznek!"

"Tessék csak mondani melyik kórház mely orvosa nem látta el, küldte haza. Konkrétumot, nem mellébeszélést szeretnék látni."

"Patkánynè csinál politikát,undorító!
Nem nevesített?
Az orvosok hibáztak,ennyi!
Ez a családra tartozik,nem az embereket kell ezzel is egymásnak ugrasztani!
"

"Egy ilyen tragédiát felhasználni? Nyomorult! Feküdj le a földre, az kurva erős kép lenne és szégyelld magad!"

"nem az orvosokat kell beperelni,akik nem foglalkoztak vele?
Az államnak ehez semmi köze!
Ez nem egyedi eset,csak bangónè lázításra használja!
"

"[...]mit mutat belőlem?
De leírom.Undort vált ki belőlem,hogy ebből a tragèdiából politikai csatározást akar ez a semmirekellő nő.
"

"2013 ban szültem Esztergomban.
Gondatlanságból halva született a kislányom.
Orbán kormány volt akkor is!
A pènzèhes orvosom szart rám!
Gondolkodjatok már mielőtt írtok!
Gusztustalan fèreg aki a kormányt hibáztatja!
Mondjuk èn a gyászomba fordultam,nem az interjúba!
"

"ez nagyon szomoru,, de halnak meg emberek sajnos .. nem kell semmit tul lihegni, a vilag bajban van es minden orszag , aki most lett beteg eppen,, az nagy bajban van mindenhol a vilagban nem csak Magyarorszagon rakos emberek kezeleset lemondjak mert a korhazak tele vannak virusosbetegekkel,, azt hiszem ezt mindenki tudja,, sajnalom szegeny fiatal MAMAT ,, de szerencsetlensegere pont most lett beteg os is,, "

"Orak ota kutakodom a netten, de nem talaklok olyan emlekezest, ahol a Pesti uti idosek otthonaban felelotlensegbol elhunyt 40 ember hozzatartozoit szolaltatjak meg!!!!! Nagyon sajnalom az osszes tragediat megelt csaladokat, de gusztustalan ez a kettos merce.... bangone te egy rohadek vagy!!! A tragediat megelt csaladok fajdalmat hasznalod a szemet politikadba propagandanak!!!! Egy fereg vagy!!!!! A karma ugyis utoler!!!!!"


 

h i r d e t é s