h i r d e t é s

A Ficsak is beállt Fidesz-papagájnak – véleményterrort vizionál

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Ficsak is beállt Fidesz-papagájnak – véleményterrort vizionál

2018. július 05. - 19:15

Pár napja a Nagycsaládosok érezték úgy, hogy üldözik őket a vad liberálisok, csütörtökön felsorakoztak a Fiatal Családosok is. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: pixabay.com/gepnarancs.hu

A Ficsak szerint a magyar családok tízezrei működtetik, éltetik a nemzetet, bár nem vonulnak utcára azért, hogy nemi vagy nemzeti hovatartozásukat hangoztassák.

A magyar nemzetet mindannyian működtetjük! Ha tetszik, ha nem!

A Ficsak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta,

Közép-Európa a hagyományos nemzeti, vallási és nemi identitásokat tudatosan romboló és azok értékét folyamatosan támadó ideológiákkal szemben a közösséget és egyént megtartó identitások megvédéséről szól.

Ennyivel nem érték be, rögtön mellé tették a patás ördögöt:

Ez a meggyőződése a csendes többségnek a véleményterror megmondóembereivel szemben.

Úgy fogalmaztak, a kisebbségek jogainak tiszteletben tartása mellett a többség jogait megkérdőjelezni abban, hogy megvédje és népszerűsítse a számára fontos értékeket, maga a demokrácia megkérdőjelezése.

Konkrétum most sincs…

Természetesen, ahogy a NOE felháborodásban, úgy ebben sem említenek semmi konkrétumot arról, hogy ki, mikor csorbította jogaikat. Újra csak az ilyen szövegre ugró, nyitott füleknek jól hangzó lufik szálltak fel a nem is olyan magasba.

A Fiatal Családosok Klubja továbbra is

támogatja a többség véleményét képviselő és eredményes építkezést folytató családpolitikát, és ezúton is kifejezi elkötelezettségét a magyar családok, a gyermeket tervező és gyermekeket nevelő anyák és apák mellett

– olvasható a közleményben.

Mint arról már beszámoltunk, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta,

a hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van, ezért a leghatározottabban visszautasítjuk, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett.

gepnarancs.hu


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s