h i r d e t é s

A békésen együtt megemlékező fociultrák közé is beférkőzött a szélsőség

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A békésen együtt megemlékező fociultrák közé is beférkőzött a szélsőség

2020. május 30. - 07:19

 

Aham, mesélj még. 

Forrás: agitációs és propagandavideó

Szóval a Mi Hazánk Mozgalom, amelyet a szavazóikon kívül a magyar társadalom többsége egészen egyszerűen nácinak tart, sajtótájékoztatót tartott. Közben meg is emlékeztek arról, amiről kellett. Tőlük nem messze egyszer csak elkezdtek gyülekezni, kluboktól függetlenül a futballszurkolók, hogy együtt emlékezzenek meg a Deák téren meggyilkolt fiúkról. 

Előtte, közben és utána is heves verbális csaták alakultak ki emberek között arról, hogy akik gyilkoltak milyen származásúak voltak vagy nem voltak. 
Szerintem egyszerűen emberek voltak, gyilkos emberek. Akiket megöltek, ők is emberek voltak. És akik értekeznek erről az egészről, azok is emberek.

És ha már ilyen szépen összejöttek a Deák téren ezek a békés futballszurkolók, akikért Orbán tíz éve bősz építkezésben van, valahogy közéjük keveredtek nácik. A békésen vonuló fekete tömeg pedig akkorát gyülekezett, hogy a finom lelkű emberek ott szarták össze magukat. Most megmutatták az orbáni világnak, hogy ők is sokan vannak. Gyűlölnek, megvernek, címkéznek, vonulnak és igazságot osztanak. Na persze nem mindenki, csak azok,– írom még egyszer – akik valahogy a tömegbe keveredtek és szétcseszték a megemlékezést. 
Mert ez bizony nem az volt, még ha mindenki úgy is indult el otthonról, hogy az lesz. 

Közben Orbán a várban kibontott egy újabb üveg kovászos uborkát és megevett egyet az ő pénzükből is épült teraszán. Majd odaszólt a belügynek, hogy nincs gond, nem kell intézkedni. Talán majd a végén bevihettek pár embert, de még majd mondom, hogy kiket. Fotó meg sajtó legyen róla! 

És itt mindeközben olyan rohadt nagy jogállam van, hogy mindenkinek mindenre joga van, kinek több, kinek kevesebb. Ha ilyen ember vagy, akkor eddig mehetsz, ha meg olyan, akkor eddig se. A legjobb, ha befogod a pofád és megnyomod a gombot a sor mellett, amikor meg kell nyomni. Azután meg örülj, ha haza tudsz menni, és tartsd a pofád, amíg elalszol. 

Ejj de szép világ van.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s