h i r d e t é s

A 3 legjobb online kaszinó a magyarok szerint Magyarországon

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

A 3 legjobb online kaszinó a magyarok szerint Magyarországon

2022. október 12. - 08:37

Sok játékos számára az online kaszinók bűnös tevékenységnek számítanak. Egyfelől erőteljes bónuszok ösztönzik a regisztrációra, másfelől pedig megbízható szerencsejáték-intézményt szeretnének találni, ahol valódi pénzzel játszhatnak. 

A kép illusztráció! - Forrás: BraveWords

Magyarországon nem túl nagy a magyar online kaszinó oldalak száma, így nincs lehetőség arra, hogy a legjobbakat kiemeljük. Ennek ellenére nyugodt szívvel játszhatsz, hiszen ez az írás a legjobb magyarországi kaszinóoldalakkal kapcsolatos összes információt igyekszik közölni, tematikus bontásban. Hadd segítsünk megtalálni a legjobb online kaszinókat, ahol biztonságosan használhatod a saját pénzedet.

Magyar szerencsejáték törvények és szabályozások

Az 1991-es hazai hazárdjáték jogszabály, pontosabban a 2010-ben hatalomra került (és többé-kevésbé változatlan) kormányzat sokakat gondolkodásra késztetett a-tekintetben, hogy törvényes-e az itthon online hazardírozni. 2010-ben azonban változás történt, ami után csak a Magyarországon feljegyzett vállalatoknak juttatnak hivatalos engedélyeket, és elkezdték akadályozni az idegen szerencsejáték szolgáltatókat. Mindezzel csak az volt a baj, hogy amit tettek, az nem volt legális, hiszen 100%-ban konfliktusos volt az uniós alapelvekkel.

A dolgok beindulásakor még aktívan működött egy olyan rendszer, amellyel letiltották a nem magyar oldalakat. Ez többé-kevésbé működött, de amire nem számítottak a hatóságok az az, hogy a cégek maguk is találtak kerülőutat, és magyar játékosoknak alternatív linkeket kínáltak, ahol lehetett regisztrálni és játszani. Volt ebből pereskedés is, amit mind Uniós szinten, mind pedig a hazai törvényszéken megnyertek a szolgáltatók: kimondták, hogy a hazai szabályozás nem felel meg az uniós jognak.

Törvényes az online hazárdjáték Magyarországon? De csakis akképp, ha magyar vállalatnál játszol. Valamennyi egyéb eseménynél az ország nézőpontja szerint a hazárdjáték törvénytelen, ami ellenben nem fér meg az EU nézőpontjával, ami a hazai jog felett áll, amíg az ország tagja a tömörülésnek. Nem szükséges attól tartanod, hogy bárki megbüntet, ha külföldi fogadóirodánál vagy online kaszinóban játszol. Az egyetlen pont, hogy ha magyar lakcímen tartózkodva nyertél, a nyereményed után itthon kell adót fizetned (a pontos összeget a NAV honlapján találod, ahogy a bevallás határidejét is).

Legális az online kaszinó Magyarországon?

Eljárást indult, mivel a szerencsejáték szabályozás nem volt összhangban az Uniós törvényekkel, és emiatt akár még bajba is kerülhetett volna az ország. Mindenesetre, a tiltások egy ideje már nem élnek, úgy fest, harcosaink feladták a küzdelmet, és nemes egyszerűséggel hagyják, hogy mindenki azt csináljon, amit akar. Ez pedig azt jelenti, hogy bárki bármilyen online kaszinóban regisztrálhat, anélkül, hogy szankciók érnék. Mindössze annak kell utánanézni, hogy milyen adókat kell megfizetni a nyereményeid után.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kaszinó oldalt Magyarországon

Ellenőrizd, hogy játszhatsz-e kaszinójátékokat Magyarországról: Amikor megnyitod az online kaszinó weboldalát, előfordulhat, hogy egy figyelmeztetést találsz, miszerint az oldal szolgáltatásai nem használhatók az aktuális tartózkodási helyedről. A kaszinó kiválasztásakor mindenképpen ellenőrizd, hogy Magyarországról is tudsz-e játszani az adott oldalon.

  • Csak jó hírű magyar online kaszinót válassz: Olvasd el, mit mondanak a játékosok a kaszinóról. Próbálj minél több forrásból információt szerezni (még a blogokat és fórumokat is érdemes megnézni), így átfogó képet kaphatsz az oldalról.
  • Derítsd ki, hogy milyen engedéllyel rendelkezik a magyar kaszinó: Minden legálisan működő kaszinónak rendelkeznie kell valamilyen, az Európai Gazdasági Térség elismert szerencsejáték-szabályozó hatósága által kiadott engedéllyel.
  • Játékválaszték a magyar kaszinóoldalakon: Elég, ha átnézed az elérhető játékok listáját, és ellenőrzöd, hogy a neked tetsző játékok biztosan szerepelnek-e rajta.
  • A magyarországi online kaszinókban kínált bónuszok és a felhasználásukra vonatkozó szabályok: Fontos, hogy ne csak a kínált bónuszok számát, hanem a felhasználásukra vonatkozó szabályokat is figyelembe vegyük.
  • Az általad preferált be- és kifizetési módszerek: Keresd meg az adott kaszinó weboldalán a befizetési és kifizetési információkat, és ellenőrizd, hogy az általad preferált lehetőség elérhető-e a weboldalon.  Érdemes áttekinteni a be- és kifizetések limitjeit, időtartamát és a tranzakciós díjakat is.

A három legjobb kaszinó Magyarországon jelenleg:

  • Wazamba
  • Nomini
  • Hotbet

Ezeken az oldalakon érdekes játékok, elég jó bónuszok várnak.


Kommentelne? Kattintson ide!