fbpx Videón, ahogy Orbán azt sulykolja: They are all muslims | CIVILHETES

h i r d e t é s

Videón, ahogy Orbán azt sulykolja: They are all muslims

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Videón, ahogy Orbán azt sulykolja: They are all muslims

2021. szeptember 02. - 06:10

 

Az afgán menekültekre utalt, és arról beszélt, hogy a magyarok tapasztalatai ebben a kérdésben azért relevánsabbak, mert Magyarország már állt muszlim megszállás alatt.

„A történelmi példák mindig hasznosak, de a migránsok, akik most jönnek, mindannyian muszlimok” - mondta az Afganisztánból érkező menekültekről Orbán Viktor magyar miniszterelnök a 2021-es Bledi Stratégiai Fórumon Szlovéniában.

„Így tehát a római birodalom bukását felhozó analógiák kevésbé relevánsak, mint a magyarok és a balti (valószínűleg inkább: balkáni) országok tapasztalatai, akik korábban már álltak muszlim országok megszállása alatt. (...) És biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki itt ül, még a Vatikán is tudja, hogy azok, akik most jönnek, mind muszlimok, és megváltoztatják a kontinensünk összetételét. Ez kihívás a keresztény kulturális örökségünkre nézve.”

Videón pedig mindez így hangzott:

Bruno Maçães, aki portugál politikusból lett író, a Twitteren megdöbbentőnek nevezte a pillanatot, amikor Orbán a menekültek muszlim vallását sulykolja, és a közönség, köztük állam- és kormányfők, valamint az Európai Unió csúcsvezetői, teljes csendben hallgatják. (444.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s