h i r d e t é s

Vélhetően az egyik oltóközpontban lettem fertőzött!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Vélhetően az egyik oltóközpontban lettem fertőzött!

2021. április 01. - 19:42

 

Megértettem miért kezdik utálni a fiatalok az öregeket, a fiatalok oldalára kerültem 70 évesen.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Szándékosan nem jelöltem meg a helyet mert nem szeretném, hogy azok kapjanak büntetést, akik dicséretet érdemelnének, pusztán azért, mert az erő meg akarja mutatni, hogy mire képes.

Egy hétfői napra, óra percre kaptam lehetőséget a vakcina felvételére, a körzeti orvosom egyszer személyesen, majd az oltás napján asszisztensen keresztül tájékoztatott a folyamatról a szükséges okmányokról, rendkívül precízen és szakmailag átgondoltan.

Megérkeztem az oltó pontra, ahol legnagyobb megdöbbenésemre egy 150-200 m2 helyen 150-200 ember tolongott. 30 cm távolságtartás, a lábam többször letaposták.

Hiába volt ott katona, civil, bárki, ott minden falra hányt borsó volt, mert a korosztályom a kormánytól értesítést kapott ezért az esküvői öltönyét felvéve, anyuka horgoltkalapjával úgy egyszerre betódultak.

Ezt a hordát csak levegőbe lövessél lehetett volna megállítani.

Jelen volt az elmúlt 100 év butasága, kivagyisága, agresszivitása, sötétsége. Szegény katonák próbáltak rendet tartani, de le se [email protected]ák őket, eszközük nem lévén tűrték a helyzetet. Végig kérdezték, hogy hoztak-e a kérdőívet és kitöltötték e azokat, erre szemrebbenés nélkül hazudoztak, vagy nem voltak tisztában azzal, hogy mit kérdeztek. Jó esetben velük volt a hallókészülék nem kellett üvöltözni, a legszebb az volt amikor a kérdőív akkut kérdésénél lefagytak, az is marha volt, aki ezt a kérdést kitalálta. 8 ponton ment az adatfelvétel, de ebből hetet lefagyasztottak a ki nem töltött kérdőívek.

A POLGÁROK TOTÁLIS CSŐDJE beállt. Szétvertek egy jól felépített rendszert, tele köpködtek egy termet és zakatolva háborogtak, finnyáskodtak.

Ezen a napon megértettem, miért kezdik utálni a fiatalok az öregeket, a fiatalok oldalára kerültem 70 évesen. Az oltás teljes szakmaisággal, udvariasan történt, majd a kérésnek megfelelően 30 percre leültem.

Körülöttem legalább 20 szék üres volt, mert ez a termesz banda úgy tűnt el, mint ahogy megjött, szinte senki nem ült le és várta meg a 30 percet.

5 napra az oltás után megjött a kovid, pcr teszt, brutál fájdalmak láz és minden, ma már képes vagyok leírni, ami az oltópontra megérkezésem pillanatától feszített.


 

Kommentek

h i r d e t é s