h i r d e t é s

Tévépszichológus/tévéguru mellett találhatta meg a boldogságot Mészáros Lőrinc volt felesége

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Tévépszichológus/tévéguru mellett találhatta meg a boldogságot Mészáros Lőrinc volt felesége

2021. szeptember 30. - 08:23

Hogy az eredeti ördög ügyvédje a forrása a történetenek, vagy a "másik", senki nem tudja. Minden esetre Dániel Péter, mint az ördög ügyvédje Jóshi Bharat magánéletéről pletykál.

Joshi Bharat - Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

31 év házasság után válik Joshi Bharat, A Blikk információi szerint már régóta válságban volt a házasságuk, nem tudták megmenteni.
A házaspár az utóbbi években egyre több problémával küzdött, mindezeket felerősítette a karantén összezártsága. Végül az egyetlen megoldás az volt, hogy pontot tegyenek a kapcsolat végére. Ezt a végső döntést a Life TV műsorvezetője hozta meg: beadta a válókeresetet.

Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük“- nyilatkozta a bulvárlapnak Joshi Bharat, hozzátéve: nem hirtelen döntés eredménye volt az, hogy 66 évesen új életet kezd, s mindketten belátták, hogy nem volt más választásuk.

A zátonyra futott házasságból Bharat Mészáros Lőrinc volt felesége karjaiban találhatta meg a boldogságot. - legalábbis Dániel Péter erről írt:

"Beszélgessünk egy kicsit azokról a legendásan tiszta, keresztényi erkölcsökről, amelyek annyira jellemzik a szánalmas fideszes csürhét! Gondolok itt például Borkai haverod jachtos orgiájára…. vagy Kaleta barátod gyermeki lelkesedésére…. vagy Szájer komád vidám kalandjaira azon a brüsszeli ereszen…. vagy…. amikor te lepattintottad az ex szeretődet Várkonyi Andit a strómanodnak, Mészáros Lölönek. Na de Lölöné, azaz Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla sem sokáig szomorkodott vidéki magányában. Először felköltözött Budapestre, a XII. kerületi Kikelet utcába. Azután pedig szeretőt is vett magának közpénzen, úgy fél éve…. méghozzá a Joshi Bharat nevezetű ripacs tv-s gurut vagy kontár pszichológust, ahogy tetszik. Csakhogy ezzel a húzásával Bea asszony lazán szétcseszett ám egy 30 éves házasságot is. Na de ez nem fontos ha Cupido lövöldözi nyilait a fideszes rózsabokrokban…. azaz erkölcsi mocsárban! Lölöné egyébként most akarja eladni a Life TV és Ozone TV-ben lévő érdekeltséget…. úgy tűnik, hogy drága dolog a szerelem az ő korában. Vagy az a hidegkúti, Golfütő utcai luxus ingatlan ahol Bea asszony és a házasságtörő Joshi tengetik együtt a napjaikat, már úgy 2 hete…. amióta összeköltöztek. Joshi 30 év házasság után tehát elhagyta a saját okos, kedves és csinos feleségét…. egy buta, tenyeres-talpas pénzeszsákért! Szánalmas! Hiába na, zajlik az élet fideszéknél…. mennek az orgiák, házasságtörések és más izgalmas kalandok…. persze közpénzekből. Remélem nincs harag Viktor, hogy ezt is kikotyogtam! Ne aggódj, folytatás következik…

Üdvözlettel: dr. Dániel Péter, alias az ördög ügyvédje"


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s