h i r d e t é s

Navracsics Tibor a kormányinfón: "Reméljük, hogy 2023-ra minden rendben lesz"

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Navracsics Tibor a kormányinfón: "Reméljük, hogy 2023-ra minden rendben lesz"

2022. november 30. - 14:53

Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra a szerdai kormányülésről magával vitte a tájékoztatóra Navracsics Tibor uniós pénzek felhasználásáért felelős minisztert.

Kormányinfó - Forrás: Magyarország Kormánya / Facebook

Már a kormányülés napján, szerdán fél 3-ra Kormányinfót hirdettek, rendkívüli vendéggel, Navracsics Tibor ugyanis a Magyarország uniós pénzeivel kapcsolatos brüsszeli bejelentésre reagál a tájékoztatón.

"Sok újdonság nincs, a magyar helyreállítási terv elfogadásra méltó a Tanács szerint, ez újdonság. Több mint másfél éven keresztül volt karnyújtásnyira a helyreállítási terv elfogadása. Júniusban kitűztük a célt magunk elé, hogy mind a két nagy területen megállapodást érjünk el, hogy 2023-tól ténylegesen is megnyíljanak a pénzcsapok. A pénzfelfüggesztés nem jelent újdonságot. Az általunk megalkotott törvényalkotási menetrend, amely szeptember elején megindult, olyan határidőket tartalmaz, amelyek még előttünk volt. Abban bízom, hogy alaposan teljesítjük vállalásainkat, ahogy az eddigieket is alaposan teljesítettük, és lehetővé válik a 100 százalékos forráslehívás." - mondta az uniós pénzek felhasználásáért felelős miniszter. (Infostart)


Kommentelne? Kattintson ide!