h i r d e t é s

Kecskemét fideszes polgármestere szerint a városnak nyugalomra, nem ellenzéki előválasztásra van szüksége

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Kecskemét fideszes polgármestere szerint a városnak nyugalomra, nem ellenzéki előválasztásra van szüksége

2021. április 21. - 15:32

 

„Nem alkalmas rá az időszak, a városnak nyugalomra van szüksége”, ezért Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere arra kérte az ellenzéket, ne tartsanak előválasztási kampányt. 

Forrás: Szemereyné Pataki Klaudia / Facebook

Az, hogy az ellenzék, miért zavarná a város nyugalmát azzal, hogy kiválasztják a legalkalmasabb jelöltet, nem egészen világos.

Eközben a Hang arról ír, hogy Bana Tibor volt jobbikos képviselő korábbi terveivel ellentétben mégsem a szombathelyi, hanem a szentgotthárdi–körmendi választókerületben méretteti meg magát. Ebben a választókerületben az előválasztáson győztes ellenzéki jelöltnek valószínűleg a fideszes V. Németh Zsolt lesz az ellenfele, aki 1998 óta folyamatosan nyert a körzetben.

Szombathelyen Bana Tibortól függetlenül is nagy csata várható. Ott méretné meg magát a DK-s Czeglédy Csaba, aki ellen egyébként – több társával együtt – költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat. Mellette indul az LMP-s Ungár Péter, aki bár budapesti, az utóbbi években rendszeresen jár a városba, médiacéget is ott alapított. (Telex)


 

Kommentek

h i r d e t é s