h i r d e t é s

Halálos cápatámadás történt Queenslandben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Halálos cápatámadás történt Queenslandben

2020. július 05. - 06:14

 

Az ausztráliai Queenslandhez tartozó Fraser-szigeteken súlyos cápatámadás történt szombat délután, aminek következtében egy 20 éves férfi életét vesztette.

A képen a lefedett test egy szikla alján helyezkedik el az ausztráliai Indian Head közelében, 2020. július 4-én, szombaton. - Forrás: AuBC / CHANNEL 7/9 CHANNELvia AP

Halálos cápatámadás érte azt a férfit, aki a Fraser-sziget keleti oldalán búvárkodott egyet a vízben, azt hitte gyanútlanul.

A méretes állat többek között a lábát harapta meg, és a férfi az orvosok helyszíni beavatkozása ellenére, két és fél órával a támadást követően életét vesztette.

George Seymour, a sziget polgármestere úgy fogalmazott, hogy az egész helyi közösséget mélyen megrendítette a tragédia. A polgármester őszinte részvétét fejezte ki a férfi családja és barátai felé, és kiemeli, hogy ez egy "borzalmasan szomorú nap az egész közösség számára", mivel egy nagyon fiatal személy távozott.

Ausztráliában idén ez már a negyedik halálos cápatámadás, csak a múlt hónapban egy 60 éves szörfös lelte halálát egy három méteres cápa gyilkos harapását követően az Új-Dél-Wales állambeli Salt Beach partjainál. Ezen felül januárban egy 57 éves tapasztalt búvárt, áprilisban pedig egy 23 éves vadőrt mart halálra egy cápa. (liner.hu)


 

h i r d e t é s