fbpx Gundel Takács Gábor szerint Szájer ügyét nem lehet egy botlással elintézni | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gundel Takács Gábor szerint Szájer ügyét nem lehet egy botlással elintézni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gundel Takács Gábor szerint Szájer ügyét nem lehet egy botlással elintézni

2020. december 04. - 06:15

 

Sikerült úgy megírnia véleményét a Fidesz ex-EP képviselőjéről, hogy egyetlen egyszer nem írta le a kormánypárt nevét. 

Szájer József az Európai Parlament ülésén - Forrás: Euronews

A „BOTLÁS” – ezzel a címmel írta le véleményét Gundel Takács Gábor Szájer Józsefről, miután kiderült, hogy a lemondott EP-képviselő részt vett egy brüsszeli orgián.

Szemlélekben megjelent cikkben a műsorvezető, sportriporter azt fejtegeti, hogy Szájer József közleményében kétszer is „BOTLÁS”-nak nevezte a történteket.

"Borkai Zsolt használta először ezt a kifejezést, ő így minősítette, hogy családos emberként, olimpiai bajnokként és polgármesterként egy yachton örömlányokkal szórakozott. Már akkor sem értettem, hogy hogy lehet minderre a „BOTLÁS” szót használni"

– írja Gundel Takács Gábor, majd megemlíti, hogy Szájernél drogot találtak, hogy a lemondott EP-képviselő nős, édesapa, és azt is, hogy Szájer elmenekült a helyszínről. Majd felsorolása után felteszi a kérdést: "ha valaki hűtlen, jogszabályt szeg, szökést kísérel meg a rendőrség elől, kábítószert találnak nála, kompromittálja a családját és a nemzetét, az tényleg csak egy „BOTLÁS”? Nem, uraim, ez nem „BOTLÁS”, ezt nem lehet ennyivel elintézni. A szó, amit keresnek, politikai és emberi szempontból is: BUKÁS!" (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s