h i r d e t é s

Az ereszcsatornán akart menekülni a lemondott magyar EP képviselő!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az ereszcsatornán akart menekülni a lemondott magyar EP képviselő!

2020. december 01. - 13:37

 

A belga sajtó egy lemondott magyar képviselőt emleget a brüsszeli szexpartival kapcsolatban

Fotó: HLN

Péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi pincében, a Rue des Pierresnél. A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg. 

La Dernière Heure beszámolója szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is részt vett az orgián. Az utóbbi állítólag az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott. A lap szerint a helyszínen a rendőrök drogokat is találtak.

A legnépszerűbb belga lap, a HLN videójában pedig egy magyar képviselőt emlegetnek, aki már le is mondott a mandátumáról.

Ezzel a lap Szájer Józsefre utalhat, aki vasárnap közölte, hogy a nap folyamán benyújtotta a lemondását David Sassolinak, az Európai Parlament elnökének, döntése egy "hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot".

Szájert a magyar és a belga számain is kereste a 444, sikertelenül.

Jaume Duch Guillot, az EP szóvivője a 444-nek annyit mondott, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent. (The Brussels Times) / 444.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s