h i r d e t é s

"A ló néz, a csikó lát, el ne engedd az ereszcsatornát…"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"A ló néz, a csikó lát, el ne engedd az ereszcsatornát…"

2020. december 02. - 07:01

Így reagáltak a mémgyárosok a Szájer-ügyre

Szájer József elismerte, hogy ő az az EP-képviselő, akit a sajtóhírek szerint a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin fogott el, amikor az ereszcsatornán keresztül próbált menekülni. 

Azóta a belga ügyészség elmondta azt is, hogy exstasyt találtak a vérző kézzel menekülő képviselő táskájában. Az internet népe sem maradt néma, úgy tűnik, az ügy kiapadhatatlan humorforrást jelent a mémgyárosoknak.

Bélabátyó, ismert karikaturista így foglalta össze a történteket.

Érdekes párhuzamot találtak a Madárfészek című 1996-os film és Szájer esete között.

A fapados repülőtársaság, a Ryanair a Twitteren sütött el egy poént: „Menekülnie kell Brüsszelből? 14,99 euróért van erre megoldásunk. Ebben az esetben azonban nem az ablak melletti helyeket javasoljuk!”

Cuki mosómedvéknek jobban megy a menekülés.

"A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam" - írta Szájer József eufemisztikusan a közleményében. Úgynevezett "házibuli" Fidesz-módra.

Az ügy fényében érdemes felidézni, mit is mondott évekkel ezelőtt Szájer József: "A szabadságjogok visszavétele az elmúlt években, a független intézményekkel szembeni támadás az hogyan vezet egy gazdasági és morális-politikai csődhöz."

klubradio.hu

Címkék: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s