h i r d e t é s

Videó: embert próbáló kánikulában rekedtek a hullámvasút tetején az utasok

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Videó: embert próbáló kánikulában rekedtek a hullámvasút tetején az utasok

2018. július 04. - 06:39

 

Az angliai Thorpe Park nevű vidámparkban a hullámvasút pályájának legtetején rekedtek az utasok, mivel a szokatlan hőség miatt a jármű meghibásodott.

A videót egy szemtanú készítette az esetről. Elmondása szerint az utasok délután kettőkor ragadtak fent, és aztán várakoztak a 30 fokos hőségben.

A park egyik dolgozója végül lemászott, hogy segítséget kérjen. A nagy melegben több játék is megállt, illetve el sem indult, a még működő játszóeszközökre várva hosszú sorok alakultak ki. A hullámvasút túra résztvevői arról panaszkodtak, hogy a vidámpark dolgózói inkább egymás szórakoztatásával voltak elfoglalva, minthogy velük törődtek volna. Akadt olyan látogató is, aki hiába várakozott, amíg a sorban állt, 3 különböző gép is leállt – számolt be a Bors.

A park szóvivője megerősítette a hírt, hogy a hullámvasút meghibásodott, viszont azt mondta, a mérnökök 10 percen belül orvosolták a problémát. Az utasok kárpótlásul ingyen vehették igénybe az újra működő hullámvasutat és ivóvízzel is ellátták őket.

(borsonline.hu) / bumm.sk


 

Kommentek

h i r d e t é s