fbpx Vettünk egy miniszoknyát Szijjártó feleségének | CIVILHETES

h i r d e t é s

Vettünk egy miniszoknyát Szijjártó feleségének

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Vettünk egy miniszoknyát Szijjártó feleségének

2021. július 31. - 08:33

 

140 ezer forintos miniszoknyában bulizott Szijjártó Péter felesége

Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala

Mészáros Lőrinc is ilyen márkájú pólóban terelgette Andikát Dél-Olaszországban. Úgy néz ki, erős a DSQARED2 márka iránt a NER főszereplőinek kötődése.

Orbán Viktor barátjának pólója nem több 65 ezer forintnál. Szijjártó Péter feleségével a Paloznaki Jazz Pikniken töltötte a péntek estét - erről a külügyminiszter a Facebook oldalán számolt be. Szijjártó-Nagy Szilvia összeöltözött az alkalomra férjével, mindketten fehér-kék színben élvezték az estét.

Nem csak azonos Mészáros és Szijjártóné luxusmárkája, de a ruhákon lévő, sejtelmes ICON felirat is ugyanaz. Az biztos, hogy a felirat valójában egy üzenet: ICON. De, hogy ez mit jelent vagy mire utal, azt csak a NER jelmeztervezője, Orbán Ráhel tudja.

Remekül fog mutatni ez a szerelés is a NER új luxusjachtjának fedélzetén - mert az idei szezonra lecserélték a 6 milliárd forintos, Lady MRD szuperjachtot és 8 méterrel nagyobb megajachtra.


 

*Hogy mennyit ér a szoknya? Esztergomban, ha nagypiac van, egy ilyen farmer miniszoknya némi alkudozás után 2000 forintért elvihető és van egy haverom, aki egy ezresért rászitázza a feliratot is...


 

h i r d e t é s

Kommentek