h i r d e t é s

"Veszélyben a haza" - az ellenzék megtámadta a nemzeti konzultációt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

"Veszélyben a haza" - az ellenzék megtámadta a nemzeti konzultációt

2020. május 30. - 11:55

 

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója rémüldözött egy kicsit a kormánypárt szombati Facebook-videójában

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója - Forrás: Fidesz / Facebook

Hollik István azt mondta: a nemzeti konzultáció olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek az életüket befolyásoló kérdésekben. Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően - tette hozzá.

"Ennek ellenére a baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt. Ezen nem csodálkozunk, hiszen eddig mindig támadták, ha ki akartuk kérni az emberek véleményét az őket érintő jelentősebb ügyekben. Ez egyenes következménye a politikájuknak" - fogalmazott.

Nem szabad elfelejteni, hogy a baloldali kormány 20009-ben úgy kezelte a válságot, hogy újabb és újabb terheket rakott az emberek vállára és még csak meg sem kérdezte őket erről - hangsúlyozta.

"A baloldallal szemben viszont mi úgy akarjuk a járvány okozta gazdasági válsághelyzetet leküzdeni, hogy segítünk az embereknek és megkérdezzük őket. Mi ezért továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban" - fogalmazott Hollik István. (MTI)


 

h i r d e t é s