fbpx Végre egy helyen kezelhető az összes licensz a Zyxel új fejlesztésének köszönhetően | CIVILHETES

h i r d e t é s

Végre egy helyen kezelhető az összes licensz a Zyxel új fejlesztésének köszönhetően

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Végre egy helyen kezelhető az összes licensz a Zyxel új fejlesztésének köszönhetően

2021. május 20. - 20:03

 

A Circle a partnerek számára fejlesztett új licensz és előfizetés-kezelő platform

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Az otthoni és üzleti hálózat profi megoldásainak szakértője, a Zyxel Networks új platformja megkönnyíti a partnereik mindennapi licenszkezelését. A Circle innovatív módon biztosítja a vállalat és ügyfelei közötti átjárhatóságot, miközben gördülékeny megújítási és rugalmas fizetési lehetőségeket is kínál.

A Zyxel Networks már egy korábbi szolgáltatásában, a MyZyxelben is rendkívül rugalmas és valóban hasznos megoldásokat kínált. Ez a frissítés viszont lehetővé teszi a partnerek számára, hogy online regisztráljanak és aktiváljanak különböző eszközöket ügyfelek számára az ügyfeleik részére.

Azok az ügyfelek is egyszerű megoldásra találnak a Circleben, akik a vásárlásaikat több körben, időben eltolva intézik. Korábban bonyolult volt a külön-külön vásárolt termékeket nyomon követni, azonban az új platform lehetővé teszi, hogy az összes eszközt és regisztrációt egy helyen tudják kezelni.

Az online vásárlás lehetősége gyorsítja a projekteket

A Circle licenszkezelő platform legnagyobb előnye az online vásárlás, ugyanis ezen a felületen keresztül ezentúl az online bankkártyás fizetés is elérhető a licenszek kapcsán. Így egyből lehetséges az aktiválás. Habár továbbra is van mód disztribútorokon keresztül vásárolni, ez a megoldás pozitív kilátásokat ígér a sürgős projektmunkák esetében is.

Több szolgáltatás elérhető egy platformon belül

A Zyxel Networks felhőkezelő rendszere, a Nebula is helyet kapott a Circle platformjában. A két szolgáltatás összekapcsolásával az összes Zyxel termék kezelése megoldható akár távolról egy helyen. így a partnerek még közelebb kerülhetnek az ügyfeleik támogatásához.

"A Circle segítségével minden egy helyen kezelhető. Sokkal könnyebb megszervezni és kezelni az ügyfelek Zyxel licenszmegújításait. Ezzel sok időt takarítunk meg partnereinknek." – mondta Tresó Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: "A licenszmegújítások kezelése általában egy olyan feladat, amelyet az ügyfelek megbízható partnereikre bíznak. Ez egy teljesen logikus lépés, és lehetővé teszi a viszonteladók vagy a menedzselt szolgáltatók számára, hogy folyamatosan értéknövelt szolgáltatásokat kínáljanak."

A Circle jelenleg elérhető a Zyxel biztonsági eszközeinél és szolgáltatásainál, és további szolgáltatásokkal egészül ki a jövőben.


 

Kommentek

h i r d e t é s