h i r d e t é s

Undorító fideszes aljasság

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Undorító fideszes aljasság

2016. július 16. - 10:51
0 komment

 

Tegyük föl, egyszer - véletlenül, tán hanyagságból – valami emberit, becsületeset akarna üzenni a Fidesz: vajon kivel mondatná el? 

Forrás: MTI

Mert a megszokhatatlanul, mégis megszokottan aljas handabandáinak hiteles tolmácsolói vannak, számolatlanul: válogathatnak is közülük.

Kétségtelen, a leghülyébb, legpimaszabb és legundorítóbb üzenetek leghivatottabb tolmácsolóinak egyike éppen Kósa Lajos.

Ma „sajtótájékoztatót” tartott, hogy a szokásos pofátlansággal hazudozzon a „Liget-projektről”.  De ha már a médiákok hölgyei és urai összejöttek – egyszerűen nem értem: mire kíváncsiak még a bűnszervezet hadováiból, mikor a szakma tisztes szabályai szerint régen bojkottálniuk kellene a szervezetet..? -, akkor valami aktuálisat üzent Brüsszelnek, hogy ők is értsék

Íme a gyomorforgatóan undorító, gyalázatos üzenet:

„Minek kell még történnie ahhoz, hogy Brüsszelben a politikus urak észrevegyék, hogy az a migrációs és terrorizmussal kapcsolatos álláspontjuk, amit eddig vittek tarthatatlan?” – tette föl a kérdést a kormánypárti politikus, hozzátéve: már eddig is európai életek százaiba került ez a felelőtlen politika.

Vajon ahhoz minek kellene történnie, hogy a Fidesz legalább a nizzaihoz hasonló tragédiák ürügyén ne kezdjen a lehető legotrombább és leghazugabb módon handabandázni, uszítani?! Vajon minek kell történnie ahhoz, hogy a Fidesz-bandától egyszer, csak egyetlenegyszer valami emberit, valami tisztességeset, valami normálisat lehessen hallani, olvasni..?

Hihetetlen, hogy ez az elképesztően mocskos hazudozás, rágalmazó uszítás, amit a mai Kósa-duma (is) tartalmaz, még mindig hatni képes! Elkeserítő a helyzet, mert azok, akik ezt a moslékot megeszik, nem csupán elhülyített, hanem sajnálatosan el is aljasított emberek!

Hihetetlen, hogy hazánkban immár hetedik éve Európában páratlan ocsmány társaság van hatalmon. Letörölhetetlen szégyene az országnak.

Ám ezzel még nincs vége: idéznem kell Lévai Júlia bejegyzését:

Az a velejéig aljas, kormányzati mondat, amely szerint Brüsszel a nizzai merénylet apropójából már igazán megérthetné, hogy a migránsokat kell elkergetni, abszolút kibírható lenne, ha ez követné, minden híradásban:

Az Ellenzéki Kerekasztal szerint Orbán Viktor is igazán megérthetné: akik Európában menedékjogot kérnek, azok épp az elől a romboló szellem elől menekülnek, amely most Nizzában is gyilkolt. Jó lenne, ha a magyar állam nem tetézné a rombolás és terror áldozatainak szenvedéseit azzal, hogy az áldozatokat tekinti az ellenségének.

De hát az ellenzék szerint még egy kerekasztal összehozásának sincs itt az ideje, nemhogy az állampolgárok felvilágosításának.

A Fidesztől undorodom, a belem is kifordul tőle. De már nem sok hiányzik ahhoz, hogy az ellenzéknek a rezsimbuktató célú demokratikus összefogás elkerülhetetlen voltát tagadórészétől is hányingert kapjak: nem sok kell ahhoz, hogy magatartásukat a Fideszénél is kártékonyabbnak tartsam.

Elvégre egy bűnszervezet természete, hogy bűnszervezetként viselkedjék. De mi a természete a „demokratikus ellenzék” fentebb említett részének?!

Minek kell még történnie ahhoz, hogy minden demokrata megértse: bármilyen pozitív fordulat előfeltétele az Orbán-rezsim megbuktatása?! Amíg a rezsim meg nem bukik, az összes, önmagában jogos törekvés, cél bukásra ítélt, elérhetetlen…
Márpedig a rezsim megbuktatásához teljes demokratikus egységre van szükség – különben meg kell várnunk, míg az önkény ránk rohad, vagy éppen katasztrófába viszi az országot.

Szerző: / gepnarancs.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s