fbpx Újra kinyitnak a klubok: Spanyolországban diszkózni szabad, de táncolni nem | CIVILHETES

h i r d e t é s

Újra kinyitnak a klubok: Spanyolországban diszkózni szabad, de táncolni nem

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Újra kinyitnak a klubok: Spanyolországban diszkózni szabad, de táncolni nem

2020. június 09. - 12:08

 

Az Egészségügyi Minisztérium által hozott rendelet alapján hétfőtől a klubok és a diszkók is kinyithatnak Spanyolországban, de tilos lesz táncolni. - írja a blikk.hu.

Illusztráció: pxhere.com

A táncterekre asztalokat és székeket kell majd kihelyezni úgy, hogy két méter távolság legyen közöttük. Valamint a kluboknak két harmadával kell majd csökkenteniük a kapacitásukat, viszont a teraszokat megnyithatják.

Madridban tüntetést szerveztek a szórakozóhelyek tulajdonosai, mert a kormány ígérete alapján az enyhítések harmadik fázisában ugyanúgy folytathatták volna a működést mint a járvány előtt, de ezt a döntést felülbírálták.

A rendeletben javasolják a tulajdonosoknak, hogy rendszeresen fertőtlenítsenek és takarítsanak a diszkókban, az alkalmazottaknak és a vendégeknek pedig maszkot kell viselniük, valamint meg kell mérniük az érkezők lázát – jegyzi meg a 24.hu.

A szakszervezet korábban közölte, ha nem nyitnak újra a szórakozóhelyek az országban, akkor két harmaduk végleg becsődöl, ami 25 ezer állás megszűnését jelentheti a szektorban.

blikk.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s