h i r d e t é s

Újabb Soros-plakátokkal érkezik az új nemzeti konzultáció

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újabb Soros-plakátokkal érkezik az új nemzeti konzultáció

2017. szeptember 19. - 20:00

 

Óriásplakátokkal, televíziós és internetes reklámokkal árasztja el az országot a kormány heteken belül az úgynevezett Soros-tervhez kapcsolódó nemzeti konzultációval párhuzamosan – mondta a Hír TV kérdésére Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. - írja az mno.hu.

Forrás: 24.hu

Dömötör keddi sajtótájékoztatóján a legújabb, a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció elindításáról beszélt, szavai szerint a kormány a konzultáció előtt „ismerteti” Soros György milliárdos üzletember javaslatának legfontosabb pontjait.

A kampány részleteiről, például vizuális elemeiről még nincs döntés, de az államtitkár szerint a Sorosnak tulajdonított évi egymillió bevándorló Európába telepítéséről és kötelező kvóták szerinti szétosztásáról fogják kérdezni az embereket.

Hasonló lesz a költségek nagyságrendje a korábbi konzultációéhoz.

De ez értelemszerűen azon is múlik, hogy mennyien vesznek majd részt a konzultációban.

A szükséges források megvannak, új források bevonására nincsen szükség

 – árulta el Dömötör Csaba.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a „Soros-terv” legfontosabb pontja, hogy Európa évente egymillió bevándorlót fogadjon be. Ezt a kormány Soros Györgynek egy korábbi, a Project Syndicate oldalon megjelent írására alapozza. A tervet – amelyet a kormányzati kommunikáció szerint Brüsszel meg is akar valósítani – a kormány elutasítja.

A kabinet álláspontja szerint a bevándorlás nem lehetőség, hanem kockázat, ezért a korlátlan beengedés helyett a határok védelmére kell összpontosítani

– mondta Dömötör Csaba, aki szerint az utóbbi hónapokban, években nyilvánvalóvá vált, hogy ebben a küzdelemben az ellenzéki pártokra nem számíthatnak, ezért fordulnak újra a magyar állampolgárokhoz, a véleményüket és a támogatásukat kérik a jövőbeli cselekvéshez.

mno.hu


 

h i r d e t é s