h i r d e t é s

Újabb flashmobra készülnek a Quaestor-károsultak

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Újabb flashmobra készülnek a Quaestor-károsultak

2017. január 10. - 14:13
0 komment

 

A Flashmob célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Quaestor bedőlése óta eltelt 630 nap alatt sem történt meg a kártalanításunk, az ellopott 210 milliárd forintunknak csak a töredékét kaptuk vissza - írja a Quaestor károsultak közleményükben.

A kártalanításunk fedezetéül szolgáló vagyon most is megvan, a követelések értékalapú rendezése most is lehetséges lenne. Mint Tarsoly Csaba is többször elmondta,  a Quaestor Duna City-projekthez kapcsolódó ingatlan értéke NÉGYZETMÉTERENKÉNT EGYMILLIÓ FORINT. A Duna City területe lényegében a jelenleg több száz milliárdot érő Kopaszi-gát túlparti párja, ráadásul annál még nagyobb is.
Tarsoly több alkalommal kérte a bíróságot, hogy vegye zár alá a Duna City-t, mert attól tart, hogy ezt a nagy értékű területet a felszámolás során mélyen ár alatt elherdálják, és ez valóban elvonná a vagyoni követeléseink fedezetét. Miközben már több vezető személyes ingatlanát is zár alá vették, a Duna City hatalmas vagyona valahogy kimaradt, akárcsak az ETO Park is. Tarsoly szerint is a tervezett Duna City beruházás értéke 300 milliárd forint, csak ebből már kártalanítani lehetett volnabennünket, most viszont már követhetetlen a Quaestor-vagyon sorsa, és szerinte tervszerűen hordják szét a több százmilliárdos értéket.

TUDJUK, HOGY A QUAESTOR-CSOPORT 30 MILLIÁRD FORINTRA ÉRTÉKELT INGATLANJAIT MOST PRÓBÁLJA ELADNI A VÉGELSZÁMOLÁST VÉGZŐ PATIK-VARGA ÉS TÁRSAIK GAZDASÁGI TANÁCSADÓ.

ORBITÁLIS HAZUGSÁG, AMIKOR ARRÓL BESZÉLNEK, HOGY CSAK 28 MILLIÁRD A DUNACITY BUDAPEST INGATLANFEJLESZTŐ KFT. NYOLC INGATLANJÁNAK AZ IRÁNYÁRA.

Mi nem közpénzt, hanem a saját pénzünket várjuk vissza, mégpedig teljes egészében, mert annyi már most is nyilvánvaló, hogy itt nem egy egyszerű befektetési kockázat, hibás gazdálkodás következményeit kell elszenvednünk, hanem egy összeesküvéséét, egy nyilvánvalóan összetett és szövevényes bűnelkövetéséét, amely előre kitervelten, tudatosan irányult a befektetők megkárosítására.

A nagy média hírverés ellenére a Quaestor károsultak nemcsak a teljes követelésüknél, hanem még a második kárrendezési törvény beterjesztésekor hangoztatott 57 milliárd Ft-nál is kevesebbhez jutnak hozzá.

Kérjük, ne tájékoztassák a közvéleményt félre azzal, hogy megtörtént, vagy éppen a jelen eljárásban megtörténik a Quaestor ügyfelek kártalanítása! Vannak olyan károsultak, akiknek a jelenlegi kárrendezés elfogadható, és a veszteségek bevállalhatók. Őket fizessék ki. Viszont legyen a tájékoztatás része az is, hogy 12 000 ügyfél nem kap semmit, és további ezrek olyan alacsony kárrendezést kapnának, hogy azt nem fogják tudni elfogadni!

Nem hagyjuk,  hogy törvénytelenül, a törvények kijátszásával, vagy éppen e célból törvényeket alkotva az alapvető jogainkat elvonják, törvényesen szerzett vagyonunkat ellopják! Nem hagyjuk kisemmizni és nyomorba dönteni  magunkat!

Továbbra is hallatni fogjuk a hangunkat a pénzünk visszaszerzéséért, az alkotmányos jogainkért, a törvény maradéktalan végrehajtásáért!

Ha a hazai  jogi környezet nem teszi lehetővé, hogy itthon elérjük a célunkat, akkor külföldön folytatjuk a harcot! De folytatjuk!

A végsőkig megküzdünk azért, hogy mielőbb hozzájusson a teljes károsulti közösségünk a pénzéhez. Ennek érdekében minden jogi lehetőséggel élni fogunk, beleértve a további perek ezreinek indítását.

 

Dátum:           2017. január 12. (csütörtök) 11.00 óra
Helyszín:       Demokrácia tér (Budapest, V., a Parlamentnél)


 

h i r d e t é s