h i r d e t é s

Újabb flashmobot tartanak ma Quaestor károsultak

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Újabb flashmobot tartanak ma Quaestor károsultak

2017. március 07. - 19:46

 

A károsultak villámcsődületet tartanak 2017. március 9-én 11 órától a Magyar Nemzeti Bank épülete előtt, a Quaestor bedőlésének második évfordulóján.

Forrás: nepszava.hu

A Flashmob célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Quaestor bedőlése óta eltelt 730 nap alatt sem történt meg a kártalanításunk, az ellopott  210 milliárd forintunknak csak a töredékét kaptuk vissza.

A kártalanításunk fedezetéül szolgáló vagyon most is megvan, a követelések értékalapú rendezése most is lehetséges lenne. Mint Tarsoly Csaba is többször elmondta,  a Quaestor Duna City-projekthez kapcsolódó ingatlan értéke NÉGYZETMÉTERENKÉNT EGYMILLIÓ FORINT. A Duna City területe lényegében a jelenleg több száz milliárdot érő Kopaszi-gát túlparti párja, ráadásul annál még nagyobb is.

A kormány és a felelős szervezetek követeléseinknek annak szellemében tegyen eleget, hogy jogállamban élünk, és ennek fenntartása alapvető érdekünk – kormányoktól függetlenül! Ebben a jogállamban pedig a további sérelmeket és károkat módunk van érvényesíteni annak okozójával szemben.

Mi nem közpénzt, hanem a saját pénzünket várjuk vissza, mégpedig teljes egészében, mert annyi már most is nyilvánvaló, hogy itt nem egy egyszerű befektetési kockázat, hibás gazdálkodás következményeit kell elszenvednünk, hanem egy összeesküvéséét, egy nyilvánvalóan összetett és szövevényes bűnelkövetéséét, amely előre kitervelten, tudatosan irányult a befektetők megkárosítására.

A nagy média hírverés ellenére a Quaestor károsultak nemcsak a teljes követelésüknél, hanem még a második kárrendezési törvény beterjesztésekor hangoztatott 57 milliárd Ft-nál is kevesebbhez jutnak hozzá.

Kérjük, ne tájékoztassák a közvéleményt félre azzal, hogy megtörtént, vagy éppen a jelen eljárásban megtörténik a Quaestor ügyfelek kártalanítása! Vannak olyan károsultak, akiknek a jelenlegi kárrendezés elfogadható, és a veszteségek bevállalhatók. Őket fizessék ki. Viszont legyen a tájékoztatás része az is, hogy 12 000 ügyfél nem kap semmit, és további ezrek olyan alacsony kárrendezést kapnának, hogy azt nem fogják tudni elfogadni!

Nem hagyjuk,  hogy törvénytelenül, a törvények kijátszásával, vagy éppen e célból törvényeket alkotva az alapvető jogainkat elvonják, törvényesen szerzett vagyonunkat ellopják! Nem hagyjuk kisemmizni és nyomorba dönteni  magunkat!

Továbbra is hallatni fogjuk a hangunkat a pénzünk visszaszerzéséért, az alkotmányos jogainkért, a törvény maradéktalan végrehajtásáért!

Ha a hazai  jogi környezet nem teszi lehetővé, hogy itthon elérjük a célunkat, akkor külföldön folytatjuk a harcot! De folytatjuk!

A végsőkig megküzdünk azért, hogy mielőbb hozzájusson a teljes károsulti közösségünk a pénzéhez. Ennek érdekében minden jogi lehetőséggel élni fogunk, beleértve a további perek ezreinek indítását.

Időpont: 2017. március 9. (csütörtök) 11.00 óra, Helyszín: Magyar Nemzeti Bank, Budapest, V. Szabadság tér 8-9.


 

Kommentek

h i r d e t é s