h i r d e t é s

Újabb életet követelt a Bika nevű dizájnerdrog

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újabb életet követelt a Bika nevű dizájnerdrog

2020. szeptember 30. - 06:37

 

"Remegni kezdett, kegyetlen görcs, utána pedig se kép se hang. Ennyi volt” - megszólalt egy apa, akinek fiával a bikadrog végezhetett

Forrás: atv.hu

Bika nevű drogot szívhatott az a 22 éves tarnazsadányi férfi, aki tegnap este otthonában összeesett és meghalt. A családtagjai, majd később a mentők is próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A fiatal férfi apja egy hatalmas csattanást lett figyelmes hétfő este. Kirohant, de a fia akkor már a földön feküdt.
"Láttam, hogy nem stimmel valami. Úgy izzadt, mint akit a zuhany alól vettek ki. Aztán remegni kezdett, kegyetlen görcs, utána pedig se kép se hang. Ennyi volt" – idézte fel az estet az apa, Lóré Gyula híradónknak.

A fiú unokatestvére, Botos Péter Adrián húsz percen keresztül, a mentők kiérkeztéig próbálkozott az újraélesztéssel. Ekkor a fiú szájában valamilyen fajta váladékot fedeztek fel. Oldalra fordították, hogy a váladék kifolyjon, aztán visszafordították, de semmi nem történt.

A fiatal férfit a mentők még egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Apja azt mondta, hogy szerinte a drog végezhetett fiával. A környéken élők szerint sokan használják a különféle olcsó szereket.

Csík Miklós, Önkéntes Segély Egyeslüet elnöke szerinte leginkább a dizájner drogokban jártas személyek „reklámozzák” az ilyen anyagokat mondván, „próbáld ki, sokkal jobb, mint a másik” - magyarázta híradónknak.

A segítők, a rendőrökkel közösen próbálják visszaszorítani a főleg a szegények között terjedő új szereket, de egyelőre úgy tűnik, túl sok eredményt nem érnek el. A közeli Besenyőtelken alig egy hónapja halt meg egy férfi, szintén droghasználat miatt. (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s