h i r d e t é s

Új vezetőket választott a Fidelitas

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Új vezetőket választott a Fidelitas

2022. december 04. - 06:11

A Fidelitas XIX. tisztújító kongresszusa Farkas Dánielt választotta meg elnöknek szombaton – közölte a szervezet a közösségi oldalán.

A fiatal orbáni jövő - Forrás: Fidelitas/Facebook

A Fidesz ifjúsági társszervezete alelnöknek Biró MarcelltHack AngelikátKálmánczi MiklóstKozma DávidotKupcsok PétertMohácsy Istvánt és Tóth Réka Kamillát választotta meg – közölték a Fidelitas Facebook-oldalán.

A Fidelitas szombaton az MVM Dome egyik rendezvénytermében tartott tisztújító kongresszust, amelyen a leköszönő elnök, Illés Boglárka helyére választották meg a szervezet új elnökét, illetve az alelnököket.

Az alelnökök listája alapján nem tölti be ezt a posztot a továbbiakban Baczkó Norbert, a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda munkatársa, aki több társával együtt a szeptemberi I. kerületi időközi választást megelőző napokban jelentkezett be egy Ostrom utcai magánklinika címére lakóként. A politikus akkor nem adott érdemi magyarázatot arra, hogy találtak rá ismerőseivel „új otthonukra” a rendelő címén, és nem árulta el azt sem, hogy részt vett-e az időközi választáson. A Momentum elnöke akkor azt mondta, szerinte a Fidesz csalással nyert. (24.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky