h i r d e t é s

Ugyanaz a cég szerezte meg a csepeli plakáthelyeket, akinek Esztergom is eladta

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ugyanaz a cég szerezte meg a csepeli plakáthelyeket, akinek Esztergom is eladta

2019. augusztus 29. - 17:17

 

A csepeli önkormányzatnak több esze volt, mint az esztergominak. A csepeliek 15 évre adták Mészároséknak, Esztergom örökre.

Zárt ülésen döntött úgy Csepel fideszes vezetésű önkormányzata augusztus 21-én Borbély Lénárd polgármester javaslatára, hogy 15 évre odaadja közterületei használatát a Mészáros Lőrinc köréhez tartozó reklámcégnek, a Publimontnak - írja a 24.hu.

A rendkívüli közgyűlés felhatalmazta a polgármestert, hogy megkösse a szerződést a Publimont Kft.-val. A megállapodás részletei nem ismertek, mert az előterjesztést sürgősséggel vitték be a testület elé, és a tervezet szövege azóta sem került fel az önkormányzat honlapjára.

Az önkormányzati határozat kivonatából az derül ki, hogy a Publimontnak egy rendeletben meghatározott közterület-használati díjat kell fizetnie a plakáthelyekért, és hogy a két félnek augusztus 30-ig, péntekig tető alá kell hoznia a szerződést.

Az egykor Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég tavaly novemberben került Mészáros Lőrinc köréhez, a bizalmasa és ügyvédje, Vörös József érdekeltségébe. (hvg.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s