h i r d e t é s

Tudni szeretnéd, hogy ki hívott telefonon?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Tudni szeretnéd, hogy ki hívott telefonon?

2020. november 27. - 15:16

 

Biztosan Neked is volt már olyan nem fogadott hívásod, amelyről nem tudtad, hogy ki volt, hiszen nem volt bent a kontaktjaid között a telefonszám.

Szerencsére ma már van ingyenesen elérhető telefonszám tudakozó, amely segítségével pillanatok alatt kiderítheted, mielőtt visszahívod a számot, hogy ki akart beszélni Veled.

Ismerd meg a telefonszám tudakozó ingyenes szolgáltatását

Végre nem a Google-ben kell órákon át keresgélni azokat a telefonszámokat, amelyek mindig akkor hívnak, amikor nem tudod felvenni a telefont. Ha egy nap akár 4-5-ször is felhívnak egy olyan számról, ami nincs elmentve a telefonodba, bizony elgondolkodsz azon, hogy mégis ki hívott fel telefonon?

Mielőtt egy olyan számot hívnál vissza, ami Neked kerülne pénzbe, inkább próbáld ki a telefonszám tudakozó ingyenesen elérhető szolgáltatását, s nézz körül a hatalmas adatbázisban, hogy megtaláld a rejtélyes hívogatót.

Így tudsz keresni a telefonszám tudakozóban

Szerencsére több lehetőséged is van arra, hogy megtaláld a keresett számot. Így az alábbiak szerint tudsz keresni az adatbázisban:

Telefonszám szerint

 • Vezetékes
 • Mobil
 • Név szerint
 • Cím és település szerint
 • Cím és irányítószám szerint
 • Szolgáltató szerint:
 • T-Com / T-Mobil
 • Vodafone
 • Telenor
 • Invitel
 • Digi
 • UPC

Nem csak telefonszám keresésre jó a telefonszám tudakozó

Számos esetben fordul elő velünk az, hogy elindulunk egy megbeszélt időpontra, de elfelejtjük útközben a pontos címet.

A kis papírkát, amire felírtuk a címet pedig természetesen a konyhaasztalon felejtettük.

Ilyenkor csak mobilnetre van szükségünk, hiszen ha tudjuk a telefonszámot vagy a nevet, akkor könnyen elő tudjuk keresni a pontos címet is.

Nem kell emiatt kétségbe esnünk, ha például egy állásinterjúra tartunk épp, hiszen ha van mobilnetünk, akkor pillanatok alatt megtaláljuk a pontos címet és késlekedés nélkül odaérünk.

Nagyon hasznos a településre vagy kerületre szűrés funkció

Nemcsak magánszemélyek telefonszámát tudjuk kikeresni a rendszerben, hanem fontos és sokak által látogatott intézményekét is.

Így ha például a közelben keresünk egy épp nyitva tartó bankot vagy közmű szolgáltatót, azt is könnyedén ki tudjuk keresni, hiszen tudjuk a nevet, illetve a települést vagy kerületet is, ahol szeretnénk egy fiókot vagy telephelyet keresni.

Ez nagyon hasznos akkor is, ha például orvosi ügyeletet, ügyeletes patikát vagy kórházat keresünk a közelben, hiszen a rendszerben az összes fontos intézménynek megtalálhatóak az elérhetőségeik.

Az óriási telefonkönyv helyett praktikusabb a telefonszám tudakozó

A telefonszám tudakozót úgy érdemes elképzelni, mint egy hatalmas online telefonkönyvet, amelyet természetesen sokkal egyszerűbb használni, mint a régi vaskos kiadást, amelyet az internet elterjedése előtt lapozgattunk oly lázasan.

Szerencsére itt nem kell külön megjelölni, hogy magánszemélyt vagy céget keresünk, mint régen az Arany Oldalak idején. Így a keresés is gyorsabb, mert a rendszernek mindegy, hogy céget vagy magánszemélyt keresünk, úgyis kiadja a helyes eredményt. 

A hosszadalmas keresés helyett a telefonszám tudakozó segítségével csak néhány adatot kell beírnunk a keresőbe, s a rendszer máris elkezdi átfésülni az adatbázist, s néhány másodperc alatt ki is adja a kért információt, mely egyaránt lehet név, cím vagy telefonszám.

Oszd meg másokkal is a telefonszám tudakozót!

Gondolj bele hány embert hívogatnak nap mint nap a telemarketingesek a bugyuta ajánlataikkal. Persze az is lehet, hogy valamelyik ismerősödet egy álláslehetőség miatt keresték fel, de nem tudta felvenni épp a telefont.

Mondd el az ismerőseidnek, hogy használják ezt az ingyenesen elérhető szolgáltatást! Ezentúl ők is pillanatok alatt meg tudják találni azokat a telefonszámokat, címeket és neveket, amelyekre épp szükségük van.


 

Kommentek

h i r d e t é s