fbpx Trócsányi egy 400 milliárdos csekkel készül Brüsszelbe | CIVILHETES

h i r d e t é s

Trócsányi egy 400 milliárdos csekkel készül Brüsszelbe

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Trócsányi egy 400 milliárdos csekkel készül Brüsszelbe

2019. május 22. - 17:37

 

Trócsányi László szerint nincs szükség az Európai Ügyészségre, mert ő és Polt Péter kiválóan megakadályozzák az uniós pénzek ellopását.

Most azonban kiderült, hogy a többség nem hiszi el ezt a hazugságot, mivel a magyarok 58 százaléka szerint hazánknak csatlakoznia kell az Európai Ügyészséghez.

Ez nem meglepő, hiszen annyi pénzt lop ki a Fidesz a rendszerből, hogy az már nemcsak itthon, hanem Brüsszelből is látszik. Sem Trócsányi, sem Polt nem tudja megakadályozni a lopásokat, és emiatt Magyarországnak legalább 400 milliárdot kell visszafizetnie az uniónak. 

Miniszter Úr! Egy ekkora büntetés után is úgy gondolja, hogy jól végzi a dolgát és nincs szükség az Európai Ügyészségre?

Választ azonban nem fogunk kapni, hiszen Trócsányi László minden vita elől megfutamodik, és ezt a 400 milliárdos büntetést sem tudná megmagyarázni.

Az MSZP – Párbeszéd szövetség azért akarja, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, mert az Orbán-kormány visszaéléseitől európai szinten kell megvédeni az uniós pénzeket, mivel a magyar hatóságok nem képesek erre a feladatra.

MSZP / OS


 

Kommentek

h i r d e t é s