h i r d e t é s

Tisztelt Erdő Péter! Húsvét van, ne vegye el a reményt!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tisztelt Erdő Péter! Húsvét van, ne vegye el a reményt!

2016. március 26. - 13:57
0 komment

Egyszer remélem megértem, hogy miért fenyegetnek a papok bűneinkkel, mikor sajátjaikat titkolják!

erdely.ma

Erdő Péter, aki többször szembeszegült a pápa akaratával, és nem néz szembe papjai bűneivel, (lásd Sajólád, http://civilhetes.net/fejehez-nyomta-a-nemi-szervet-megturik-az-egyhazi-iskolaban-a-kisebbek-fizikai-es-szexualis-megalazasat) most kijelenti:

"A kereszténység üzenete ugyanis éppen az, hogy Isten nemcsak a feltámadt Jézust, hanem személy szerint minden embert meghív az örökkévaló boldogságra. Ez pedig olyan ajándéka az isteni irgalmasságnak, amit nem érdemelhetünk ki. "

Magyarul hiába való minden!

Életem nagy szerencséje, hogy megajándékozott az istenhittel, az életem nagy tapasztalata, hogy elutasítom az egyház minden formációját!

Senki és semmilyen szervezet nem tett annyit a SZENT BIBLIA félremagyarázásáért, mint a papok és az egyházak. Miért nem tudják közvetíteni ISTEN és JÉZUS megbocsájtó szeretetét és együttműködésünk felajánlásait egy jobb életért! Miért akarnak fenyegetni, büntetni a reményt elvenni?

Nem félem ISTENT, hanem vágyok társaságára, nem félem JÉZUST, hanem szeretem és hálás vagyok, mert létében példát mutat.

Nem félem, és nem szeretem az egyházakat, mert felveri a templomok befogadó csendjét, megtörik az áhítatot, az ISTENNEL és JÉZUSSAL közös perceimet.

Több tisztelet, a még maradt hívők iránt, nagyobb alázat, kevesebb félelemkeltés és több ellenőrzés kéne a papok felett, mert bort isznak és vizet prédikálnak!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s