h i r d e t é s

Tarolt a keddi vihar Bács-kiskun megyében

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tarolt a keddi vihar Bács-kiskun megyében

2020. augusztus 05. - 07:03

 

Kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat által megjósolt viharos időjárás fákat döntött ki és utakat torlaszolt el. Az okozott károkról az MTI közölt képeket.

Gépjárművek állnak viharban kidőlt fák és leszakadt ágak mellett az 54-es főúton Bócsa határában 2020. augusztus 4-én. - Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) erre és a következő napra nagyobb mennyiségű csapadékra figyelmeztetett több megyében is. A felhőszakadás veszélye miatt Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Somogy és Tolna megyében másodfokú, míg Budapesten, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Veszprém és Zala megyében elsőfokú a veszélyjelzés.

Gépjármű közlekedik heves záporban Soltvadkerten 2020. augusztus 4-én.

Viharban kettétört fa Soltvadkerten 2020. augusztus 4-én.

Gépjármű közlekedik heves záporban Soltvadkerten 2020. augusztus 4-én.

Viharban autókra dőlt fa Bócsán 2020. augusztus 4-én. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) erre és a következő napra nagyobb mennyiségű csapadékra figyelmeztetett több megyében is.

Gépjárművek kerülgetik a viharban kidőlt fákat és leszakadt ágakat az 54-es főúton Bócsa határában 2020. augusztus 4-én.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Frissítés (2020. augusztus 5. 8:18)

Leszakadt Soltvadkerten a régi malom teteje a viharban

Az orkán erejű széltől a tetővel együtt leszakadt a nagyfeszültségű felsővezeték is, így a város egy része áram nélkül maradt.

Fotó: MTI/Donka Ferenc


 

h i r d e t é s