h i r d e t é s

Tarlós István szerint ez árulás – kihátrált mögüle az MSZP és a Párbeszéd

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tarlós István szerint ez árulás – kihátrált mögüle az MSZP és a Párbeszéd

2017. február 18. - 10:06

 

Elgondolkodik Tarlós István a budapesti olimpiai pályázat visszavonásán, ha elegendő számú aláírás gyűlik össze a népszavazáshoz. Ebben az esetben nem lesz szükség a referendumra. - írja a hirtv.hu.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A főpolgármester árulásnak tartja, hogy azok a pártok, amelyek másfél évvel ezelőtt még megszavazták az ötkarikás játékokat – nevezetesen az MSZP és a Párbeszéd –, most kihátráltak a kezdeményezés mögül. A Fővárosi Közgyűlés 2015 júniusában döntött a pályázás mellett, amelyet csak az LMP képviselője nem szavazott meg, a Demokratikus Koalícióé pedig tartózkodott.

„Ez az ellenzék részéről egy árulás. Megjelentek itt fiatalok, aztán bejelentették, hogy pártot fognak alapítani, ettől persze főleg az 1-2-6 százalékos pártok bepánikoltak. Aki objektíven gondolkodik, az könnyen kitalálja, hogy miről van szó. A lényeg az, hogy egyszer valaki letette a voksát valami mellett, akkor másfél évvel később nem illik így viselkedni, mert ez nem tisztességes. Most azok, akik ezt teljes mellszélességgel támogatták, fölállnak mint a nép védelmezői, mint a város védelmezői, majd elkezdenek városvédői, országvédői szerepben tündökölni” – fogalmazott a főpolgármester.

Forrás: hirtv.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s