h i r d e t é s

Súlyos vadászbaleset történt Nagybörzsönyben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Súlyos vadászbaleset történt Nagybörzsönyben

2020. július 06. - 06:43

 

Vadászat közben lőtték fejbe a nagybörzsönyi erdészt – tudta meg a 444.hu.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

A portál információi szerint pénteken egy magyar személy érkezett Nagybörzsönybe társával, hogy vadásszon. Mint ilyenkor szokás, az erdész és a két vendég elindult autóval a vadászat helyszínére, de útközben az egyik vendég fegyvere elsült. Sz. Pétert a fején vagy a tarkóján érte a lövés.

Sz. Pétert a baleset után megműtötték, de az állapota válságos. A polgármester úgy tudja, a következő 24-72 órában dőlhet el, sikerül-e stabilizálni állapotát.

A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy "az eddigi adatok szerint vendégvadászat közben szenvedett – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lőtt sérülést a vadászat 42 éves vezetője, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen." (propeller.hu)

Legutóbb májusban történt súlyos, egyébként halálos kimenetelű vadászbaleset Újfehértón, ahol egy eltévedt lövedék két kilométer után ölt meg egy, a kertje udvarában tartózkodó férfit.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s