h i r d e t é s

Stílus és elegancia hófehérben

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Stílus és elegancia hófehérben

2020. november 17. - 10:08

Számodra mit jelent a stílus és az elegancia? Vannak emberek, akik számára az elegáns mindig csillogó, aranyozott és gazdagon díszített, míg mások a stílusos egyszerűségben, a szépen meghúzott finom formákban látják meg az eleganciát. 

Forrás: etkeszlet.hu

Nem tudnék igazságot tenni, mindegyik nézőpontnak van létjogosultsága, sőt, biztosan sokan vannak olyanok is, akik úgy gondolják, alkalomtól függően lehet egyszer igaz az egyik, másszor a másik. Ha az egyszerűségben rejlő különlegeset keresed, ami stílust és eleganciát varázsol az asztalodra, feltétlenül tarts velem!

Az étkészletek világában, ahol ma már szinte végtelen a választék, s szó szerint elveszünk a kínálat gazdagságában, jó, ha azokra a vásárlókra is gondolnak, akiknek kiemelten fontos a nemes egyszerűség. De hogy lehet valami stílusos és elegáns is egyben, ha egyszerű?

Nemesen egyszerű

Gondoljunk a hófehér menyasszonyi ruhákra! Mennyi, de mennyi idő és energia szokott elmenni arra, hogy a menyasszony megtalálja az igazit! A menyasszonyi ruhák világában is hatalmas a választék, akad fényes, csillogó, csipkés, tüll vagy selyem, fodros és masnis, abroncsos és sima. Lehetünk koronázatlan királynők és elegáns dívák is, csak választanunk kell. Az, hogy melyiket választja a menyasszony, rengeteg mindentől függ, de ha számára az eleganciát a gazdag díszítés helyett a kifinomultság jelenti, akkor olyan ruhát fog választani, ami nemesen egyszerű. Lehet az egy valóban elképesztően leegyszerűsített fazon - amihez bátorság, stílus is szükséges, hogy a menyasszony az egyszerű ruhát úgy tudja viselni, hogy az egyben előkelő és elegáns is legyen -, de lehet olyan is, ami egy kis extrát azért megőriz, például csipkés, gyöngyös vagy kövekkel díszített, de biztosan nem lesz a ruha dísze mindegyik egyszerre.

Hófehér teríték

Amikor asztalt terítünk, az asztalt is öltöztetjük, és mindig szeretnénk az ízlésünket, stílusunkat, akár hangulatunkat is kifejezni vele. Harmóniát, külön kis világot teremtünk. Eszerint választunk abroszt, futót, alátéteket, s ennek alapján döntünk egyik vagy másik étkészlet kiválasztása, megvásárlása mellett.

Az egyszerűséget sokan szegényesnek tartják, így bátorság és valódi jó ízlés szükséges, ha stílusos hófehér étkészlettel kívánjuk asztalunkat igazán elegánssá tenni. Ez nagyon is lehetséges, s azon emberek számára, akik az egyszerű dolgokat részesítik előnyben, ez az út vezet az elegancia felé. Az igazán stílusos hófehér étkészlet egyszerre modern és sallangmentes, minták nélküli. Az ilyen étkészlet prémium anyagokból és minőségben, tiszta, klasszikus vonalakkal rendelkezik, és tiszta, hófehér dizájnja időtlen eleganciát kölcsönöz az asztalnak, miközben a tökéletes egyszerűség testesíti meg.

Ha emellett mégis vágyunk egy kis pluszra, ami a menyasszonyi ruhánál egy kis csipke, gyöngy vagy ékkő, itt lehet egy kis kristályból készült gyertyatartó, kínálótál, váza vagy éppen kristály szalvétagyűrűk. A vendégek el fognak ájulni!


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s