h i r d e t é s

Sportfogadás - avagy hogyan szerezz extra bevételt a kedvenc csapatodból?

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Sportfogadás - avagy hogyan szerezz extra bevételt a kedvenc csapatodból?

2022. május 02. - 19:55

A sportfogadás világa

A fogadások megszámlálhatatlan éve kísérik az embereket az életben, és amíg az első feljegyzések azt mondják, hogy a középkorból indult Magyarországon, valójában sokkal régebbi sírokban is találtak kockajátékokra utaló jeleket. Ahogy teltek az évek természetesen sokban átalakult ez a világ, így amíg régen több órát kellett utaznia egy - egy fogadónak azért, hogy a neki szimpatikus lóra szavazhasson, és főként a gazdagok kiváltsága volt a sportfogadás, addig ma már bárhonnan és bármikor, ráadásul bármire is fogadhatunk.

Cikkünkben összeszedtünk a legfontosabb tudnivalókat a sportfogadási irodákra és a rajtuk keresztüli sportfogadásra vonatkozóan és megvitatunk minden fontosat amit új sportfogadóként tudni érdemes.

Az első és legfontosabb lépések

Ha még új vagy a sportfogadás világában minden esetben számításba kell venned pár fontos kérdést illetve átgondolnod azokat a funkciókat és piacokat amik számodra érdekesek lehetnek. Ha például nem csak a sportok, hanem az ingyen nyerőgépek is érdekelnek, érdemes olyan sportfogadási irodát választanod ahol a kaszinó részleg is jól felszerelt.

Első és legfontosabb lépésként a sportfogadási iroda biztonságát érdemes ellenőrizned, ami az engedélyekből olvasható ki. Ha egy visszakövethető, ismert felügyelő szervezet hatáskörébe tartozik a bukméker nyugodt szívvel használhatod, viszont ha nem találsz erre vonatkozó információt jobban teszed ha továbbállsz, és másik sportfogadási iroda után nézel.

Ha nincs hivatalos engedélye, nem jelenti hogy biztosan csaló felületről van szó, de arra sincs garancia, hogy nem az, tekintve hogy senki nem ellenőrzi aki független félként vizsgálja ezeket a felületeket.

Piacok, funkciók és lehetőségek

Második lépésként pedig arra is figyelmet kell fordítanod, hogy nem minden sportfogadási iroda biztosít minden ligát és mérkőzést, ahogy sportágat sem, így mindenképpen érdemes csekkolni a lehetőségeket mielőtt regisztrálnál valahol. Ha például tudod, hogy téged a foci és a tenisz érdekel, olyan bukmékert érdemes keresned ahol lehetőséged nyílhat arra, hogy mindkét típusú sportágra fogadhass.

A sportfogadási ajánlatok és piacok is nagyban eltérhetnek egymástól a különböző bukmékereknél, így amíg valahol alig 1.3 -as szorzó mellett találsz meg egy meccset, addig ugyanazt a mérkőzést elérheted egy minőségi felületen akár 2 -es szorzó felett is.

Épp ezért, azt mondhatjuk, hogy mind a funkciók mind pedig a piacok kérdése fontos lesz számodra, ha valóban elindulnál a sportfogadási karriereddel.

Fizetési lehetőségek és a felmerülő kérdések

Ezen kívül pedig fontos lehet az is, hogy amennyiben elakadsz milyen lehetőségeid vannak az ügyfélszolgálat elérésére. Ha egy átlag sportfogadási irodát nézünk szinte minden esetben elérheted őket valahogy, viszont nagyon nem mindegy hogy több nap múlva kapsz választ emailben, más nyelven, vagy épp azonnali segítséget nyújtanak azonnali válaszadási idő mellett magyar nyelven.

A legtöbb sportfogadási irodánál telefonos elérhetőség nem érhető el, viszont emailes igen, és a legtöbb esetben GYIK részleget és élő chat szolgáltatást is biztosítanak, a nap 24 órájában.

A fizetési módok kérdése pedig akkor lehet különösen fontos, ha többször is használnád a választott felületet. Amíg például van olyan sportfogadási iroda ahol mindösszesen kártyával tudsz befizetést kezdeményezni, addig olyan is előfordul ahol több tíz lehetőség közül választhatsz. Az e pénztárcák és a bankkártyás fizetés a leggyakrabban előforduló fizetési módok között tartható számon, épp ezért ezt a lehetőséget választják a legtöbben a játékosok között is. Ezen kívül viszont sok esetben ma már akár Bitcoinnal vagy egyéb kriptovalutával is tudsz fizetni. Azt mondhatjuk tehát, hogy manapság már tényleg csak rajtad múlik, hogy milyen úton kezdeményezel befizetést.

A legtöbb esetben pedig azonnali átfutási idővel, díjmentes keretek között nyílhat erre lehetőséged, így ha többszöri befizetést tervezel egy választott felületen, és nem szeretnél pár hét után új sportfogadási iroda után nézni, érdemes számításba venned a fizetési módokkal kapcsolatos kérdéseket is.

Ha viszont mindent átgondoltál, és úgy érzed készen állsz, bármikor elérheted ezeket a felületeket.

Címkék: 

Kommentelne? Kattintson ide!