h i r d e t é s

Spanyolországban bemutatta Szijjártó Péter, hogyan nem érdemes hordani a maszkot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Spanyolországban bemutatta Szijjártó Péter, hogyan nem érdemes hordani a maszkot

2021. november 29. - 13:32

A szakemberek a járvány kezdete óta figyelmeztetnek, hogy a maszkviselés csak akkor jelenthet védelmet a megfertőződéssel szemben, ha az orrot és a szájat is eltakarja.

A kép illusztráció! - Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala

Délelőtt Barcelonában, délután pedig Genfben van jelenése Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek, aki kora reggel indult útnak repülővel Budapestről a spanyolországi városba. Akkori facebookos bejegyzéséből kiderült, hogy találkozóinak témája a járvány és a migráció lesz.

Néhány órával később már egy barcelonai templomban készült fotók jelentek meg az oldalán. „Az év legszebb időszaka a karácsonyi készület ideje. Tegnap gyújtottuk meg az első adventi gyertyát, mától pedig indulnak a hajnali misék. Bár Barcelonában kicsit más értelmezése van a hajnalnak mint nálunk, de a mise az mise” – írta a három képhez kísérőszövegként.

Az egyik fotón egy pap társaságában látható a miniszter. Az előbbi előírásszerűen viseli a maszkját, Szijjártóról azonban ez nem mondható el, az orra ugyanis teljesen kilóg alóla.

Délelőtt Barcelonában, délután pedig Genfben van jelenése Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek, aki kora reggel indult útnak repülővel Budapestről a spanyolországi városba. Akkori facebookos bejegyzéséből kiderült, hogy találkozóinak témája a járvány és a migráció lesz. Néhány órával később már egy barcelonai templomban készült fotók jelentek meg az oldalán. "Az év legszebb időszaka a karácsonyi készület ideje. Tegnap gyújtottuk meg az első adventi gyertyát, mától pedig indulnak a hajnali misék. Bár Barcelonában kicsit más értelmezése van a hajnalnak mint nálunk, de a mise az mise" – írta a három képhez kísérőszövegként. Az egyik fotón egy pap társaságában látható a miniszter. Az előbbi előírásszerűen viseli a maszkját, Szijjártóról azonban ez nem mondható el, az orra ugyanis teljesen kilóg alóla. (hvg.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s