h i r d e t é s

Simonka sikerekről beszél

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Simonka sikerekről beszél

2017. szeptember 10. - 09:52

 

Érdekes hírt hozott le a 444. A Békés megyei kiskirály Simonka György úgy tűnik, nem érzi szükségét hallgatásnak, noha erre az ellene költségvetési csalás gyanújával zajló nyomozásnak tükrében minden oka meglenne.

Forrás: Vastagbőr - Blog.hu

Valamiért ugyanis már nem csupán az unió figyelmét kelti fel az a körülmény, hogy az általuk adott nem csekély támogatások rendre fideszes zsebekbe vándorolnak. Simonka e gyakorlatnak, ha nem is úttörője, de lelkes amatőr híve.

Senkit ne tévesszen meg az amatőr jelző, emberünk kiválóan ért a támogatások lenyeléséhez, amit többek közt Orosháza lakossága is tanúsíthat.

Politikai aktivitása ellenben a cikk szerint – amit kénytelenek vagyunk mi is megerősíteni – a zéróhoz konvergál.

A cikk idézte Simonka a Magyar Nemzetnek adott interjújából.

"Amit rám bíznak, én azt elfogadom"

nyilatkozta a lapnak, amikor arról kérdezték, indul-e a jövő évi választásokon. Azt nem erősítette meg, hogy beszélt már Orbán Viktorral a jövőjéről, de úgy beszélt, mint aki kész egy újabb ciklust is elvállalni.

"Vannak sikereink, eredményeink, további céljaink, közösen dolgozunk, ez nekem tetszik és szívesen csinálom. Motivál az, hogy rengeteg olyan megkezdett munkánk ér révbe lassan, ami nagyon fontos a körzetünk számára"

– folytatta elégedetten. Azzal búcsúzott, hogy szereti a politikai munkát, minden hátulütőjével együtt.”

Meredek gondolatok attól az embertől, aki pártjával karöltve intézményesítette az uniós források lenyúlását.

Hogy milyen sikerekről lehet szó, számunkra rejtély. Csakúgy, mint az Orosháza szennyvízrendszerének haszonélvezői kiléte. Mert ha valakik, hát az érintett lakók befizetett pénzük hűlt helyét aligha élvezhetik. Nem kevésbé a kivitelezés gyatra voltát.

Az ellenben teljesen világos, hogy miért szeretheti Simonka a politikai munkát. Ismerve a képviselők fizetéseit, mi is bármit megtennénk azért, hogy a Parlamenti padsorok valamelyik bársonyos puhaságú székében ülve aludhassunk. Nem beszélve a 444 által is említett mentelmi jog áldásairól.


 

h i r d e t é s