h i r d e t é s

Rogánnéval ellentétben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rogánnéval ellentétben

2016. október 12. - 14:31
0 komment

 

Okos, üzletasszony a feleségem, a maga erejéből! 

Forrás: 24.hu

Cserében a szüleink nem szégyellik magukat a boltban!

Az abból is látszik, hogy nincs házunk sem lakásunk a Pasa-parkban, nem járunk helikopterrel és mivel polgár családból származik, ellentétben velem, képes volt az összes prosztó allűrömet, szép csendben lecsiszolni. 

Nem a legújabb divat szerint öltözködünk és a gyerekeink sem abban járnak, hanem a polgári jómódnak megfelelően jó minőségű, ha kell évtizedekig divatos ruhákat hordunk, az autónkat 9-10 évente cseréljük, sosem veszünk új autót, mert fontosnak tartjuk, hogy az alkalmazottaink mit látnak, miként értékelik azt, hogy mit csinálunk azzal a pénzzel, amit velük együtt kerestünk meg. Ugyan abban a házban lakunk 1985 óta, igaz felújítottuk, nincs rongyrázós nyaralónk, mert a pénzünk nem loptuk! A telefonját mindenki maga fizeti a családban, az üzemanyagot az autóba magunk fizetjük, valamint a biztosítást és súlyadót is. 

Támogatunk szegény gyerekeket nevelő, fejlesztő alapítványokat, művészeket, van "saját" homlessünk, akinek nem változtatjuk meg az életét csak rendszeresen támogatjuk, fiatal tehetségeket tanítatunk, minden feltétel nélkül.

A barátságaink húsz éven túlra nyúlnak, és a szüleink nem szégyellik magukat a boltban.

Ja és a legfontosabb több mint száz embernek adunk munkát és sosem játszunk Jézuskát!


 

Kommentek

h i r d e t é s