h i r d e t é s

Rendhagyó Békemenetet hirdettek keddre

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rendhagyó Békemenetet hirdettek keddre

2020. május 26. - 06:47

 

A Liget Projekt megmentése érdekében tervez „virtuális békemenetet” az államilag jól tartott Civil Összefogás Fórum, vette észre a Magyar Hang az állami pénzből eltartott szervezet honlapján. - írja a propeller.hu.

Illusztráció: magyarnarancs.hu

Az új önkormányzat különösen nem értett egyet az Új Nemzeti Galéria megépítésével, helyette inkább zöldfelületeket javasolt. A CÖF-CÖKA szerint

ez a döntés a Liget projekt leállítását, a nyugati világ legjelentősebb kulturális fejlesztését magába foglaló beruházás folytatásának ellehetetlenítését jelenti.

Miután kedd délután a a főváros online lakossági fórumot szervez az ügyben, a CÖF-CÖKA arra buzdít, hogy minél többen kapcsolódjanak rá a beszélgetésre.

Mostanában a járványhelyzet miatt nincs lehetőség Békemenet megtartására, ezért kérjük, tekintsenek a holnapi online lakossági fórumra úgy, mint egy virtuális Békemenetre az eredeti Liget Projekt megmentése érdekében

– vetette fel a szervezet.

A lap megemlíti, a CÖF 2018-ban például 185 milliós támogatást kapott, ami a szervezet évi összes bevételét jelentette. Ebből ötvenmillió jött a Fidesz pártalapítványától, 2,1 millió a személyi jövedelemadó 1 százalékos felajánlásaiból, 133 millió pedig magánszemélyektől. 

propeller.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s