h i r d e t é s

Reagált a Fidesz az ellenzéki pártok előválasztására

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Reagált a Fidesz az ellenzéki pártok előválasztására

2021. május 02. - 17:45

Hollik Istvánon keresztül adott hangot félelmeinek a nagyobbik kormánypárt az ellenzéki pártok összefogásával kapcsolatban

A kép illusztráció! - Elvis Presley alsónadrágja az elárvezeés előtt - Forrás: Divulgação/Dave Thompson

"Az előválasztásnak csúfolt színjáték" forgatókönyvét a baloldali választók ugyan nem ismerik, de Gyurcsány Ferenc azt már rég megírta - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Hollik István hangsúlyozta, Gyurcsány Ferenc a baloldal valódi vezetője, "náluk mindent ő dönt el, éppen ezért ez az egész előválasztásosdi egy nagy színjáték".

"Ennek a színjátéknak a főrendezője maga Gyurcsány Ferenc, aki már rég kiosztott a szerepeket" - tette hozzá.
A kormánypárti politikus szerint a "napnál is világosabb, hogy a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést".

"Amikor a balos portálok arról írnak, hogy a Jobbik és az MSZP például biztosan nem indít jelöltet minden körzetben, az is azt mutatja, hogy ők Gyurcsánnyal már előre lebeszélték, hogy ki melyik választókerületet kapja" - fejtette ki Hollik István.

Kiemelte, "itt valódi döntési lehetőség nincsen".

A Fidesz kommunikációs igazgatója aláhúzta, teljesen mindegy, hogy Gyurcsány Ferenc kire osztotta a miniszterelnök-jelölt szerepét, "az ugyanúgy báb lesz a kezében, mint 2002 után Medgyessy Péter, akit akkor váltott le, amikor éppen hatalmi érdeke azt szolgálta".

"Ne legyen kétséges senkinek, most is ugyanezt fogja tenni" - fűzte hozzá Hollik István. (MTI)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s