fbpx Radics Gigi is énekel a jótékonysági gálán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Radics Gigi is énekel a jótékonysági gálán

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Radics Gigi is énekel a jótékonysági gálán

2015. december 10. - 10:11
0 komment

 

Idén is sztárokat hív Kecskemétre Radics Sándor. A cimbalomművész által szervezett december 14-ei jótékonysági gálán fellép majd többek között Radics Gigi, Kökény Attila és Pitti Katalin is. A koncertnek idén is a kecskeméti Nagytemplom ad Otthont.

Már 2014-ben is teltház előtt énekelt Kecskeméten Radics Gigi, a szervező Radics Sándor abban bízik, hogy idén sem lesz ez másképp. A kecskeméti cimbalomművész negyedik alkalommal szervez jótékonysági koncertet segítőtársaival.

- Minden műfajt megszólaltatunk majd a koncerten, itt lesz Radics Gigi, Kökény Attila és Fejős Jenő is, de nagyon hálás vagyok Pitti Katalinnak is, hogy elvállalta a koncertünkön a fellépést - mondta a szervező.

Radics Sándor néhány napja érkezett haza németországi koncertjéről, de már egy hollandiai nemzetközi vásárra készül, ahol szintén Magyarországot képviseli majd. A tavalyi koncert bevételét a kárpátaljai tehetséges fiataloknak vitték el, az idei jótékonysági rendezvény bevételéből ezúttal a Juhar utcai intézmény hátrányos helyzetű gyermekeit támogatják majd. A koncert december 14-én, hétfőn este hat órakor lesz a Nagytemplomban.


 

Kommentek

h i r d e t é s