h i r d e t é s

Rabosították Szemző Áront, a Momentum politikusátK

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rabosították Szemző Áront, a Momentum politikusátK

2021. február 16. - 18:12

 

Kedd délelőtt a Budaörsi Rendőrfőkapitányságon rabosították Szemző Áront, a Momentum Budakeszi önkormányzati képviselőjét - írja a Magyar Hang.

Fotó: Szemző Áron/Facebook

A képviselőnek azért kellett a rendőrségen töltenie a kedd délelőttjét, mert két évvel ezelőtt zebrát festett föl Budakeszin egy általános iskola elé. 

Szemző a Facebook oldalán azt írja, hogy amikor 2019 szeptember 11-én hajnalban fölfestett egy zebrát az általános iskolához (aminek a közelében bölcsőde és buszvégállomás is van) nem önkényesen cselekedett: a lakók már egy ideje követelték, hogy a nagy forgalom miatt fessenek föl gyalogos átkelőt az iskolához. Az ügyben viszont eljárás indult, ez pedig most ért el addig a pontig, hogy Szemzőt rabosítsák, ujjlenyomatot vegyenek tőle és fényképet készítsenek róla.

A képviselő szerint a zebra felfestésével nem követett el bűncselekményt, ezért panasszal élt a gyanúsítás ellen. 

"Azt gondolom, hogy Magyarországon nem olyanokat kellene üldözni, akik megoldanak valós problémákat. Sokkal inkább azokra kéne lecsapni, akik közpénz millárdokat lopnak nap mint nap" - írja Facebook oldalán a politikus, aki fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a rendőrök az egész rabosítás során nagyon korrektek voltak vele. (444.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s