fbpx Puzsér szerint Berki egy ostoba szociopata | CIVILHETES

h i r d e t é s

Puzsér szerint Berki egy ostoba szociopata

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Puzsér szerint Berki egy ostoba szociopata

2021. július 23. - 08:49

 

Puzsérnak időről-időre oda kell mondania. A kritikus durva szavakat is használva nagyon odamondott Berkinek.

Puzsér Róbert a HírKlikk oldalán megjelent cikkében akadt ki a vezetéstől nemrég eltiltott Berki Krisztiánra, aki, mint az Indexnek adott interjújából kiderül, hősnek képzeli magát, ez a megjegyzés pedig kiverte a biztosítékot Puzsérnál.

Az újságíró-kritikus azt nehezményezi, hogy ahelyett, hogy a második lánya születését váró Berki örülne, hogy nem kell börtönbe vonulnia tettéért, látványosan elégedetlen a négy évre felfüggesztett két éves szabadságvesztéssel, és felmentésért fellebbez. Tovább tetézte felháborodását, hogy a botrányairól híres exfocista az Indexnek adott interjújában azt nyilatkozta:

„Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert.”

Emellett a mondat mellett Puzsér nem tudott elmenni szó nélkül, többek között a következőket írja:

„A fent idézett félmondat félreérthetetlenül jelzi, hogy miközben Berki Krisztián előszeretettel adja elő a minden hájjal megkent, ravasz médiaprovokátort, valójában nem egyéb, mint egy bármiféle kultúrát nélkülöző, ostoba szociopata. Annyit sem ért a maga társadalmi szerepéből, hogy ő nem egy hős, mint John McClane a Die Hardban, akkor már sokkal inkább az antihős Hans Gruberre emlékeztet, a magyar társadalom pedig a mai napig hiába várja, hogy valaki megmentse tőle – az első fokon született ítéletet elnézve pedig úgy tűnik, hogy ezt a szerepet az igazságszolgáltatás sem vállalja fel. Berki Krisztián tényleg nem érti a különbséget egy autóbusz utasainak megmentése és veszélyeztetése között?”

– adott hangot felháborodásának cikkében Puzsér Róbert. (168.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s