h i r d e t é s

Pintér szerint Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb országa

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Pintér szerint Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb országa

2018. június 24. - 08:17

Épp csak a kormánya jelent szüntelen veszélyt polgáraira. 

Ezt persze nem ismerte el a belügyminiszter, miért is tette volna, ennyire még ő se hülye. Emberünk a XXIV. Országos Polgárőr Nap és VII. Országos Polgárőr Lovas Szemle nyitóünnepségén tette kényszerű tiszteletlenségét Baján.

Minden alkalmat meg kell ragadni a kormány munkájának méltatására (öndicséret), ezt el kell ismernünk, de hogy miért nem a visszavonulást esélyét ragadta meg – ezzel valóban növelve hazánk biztonságát – noha erre a választások előtt ígéretet tett.

Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes kiemelte: a polgárőrség nagyban hozzájárul a kiváló hazai közrend és közbiztonság megteremtéséhez és fenntartásához.

A polgárőrök az elsők között voltak, akik felismerték a migrációban rejlő veszélyeket és rögtön reagáltak is rá – mondta. Járőrszolgálatot szerveztek, segítették a határon szolgálatot teljesítő rendőröket és katonákat, majd megalakították a határőrtagozatot – idézte a fel a miniszter. A motorostagozat együttműködése a közlekedésrendészettel pedig új szintre emeli a polgárőrök és a rendőrség munkáját – tette hozzá.

/168 óra/

A migráció veszélyeiről szólva, nem tudjuk biztosan, milyen külső kockázatokról lehet szó, amikor a kormányzat belterjessége eredményeképp olyan véglények kerülhettek felelős pozícióba, mint amilyen Pintér maga is. Belügyminiszterként törvénytelenségeit a mentelmi jog mögött könnyűszerrel eltussolhatja.

Ha véletlenül volt még bármi kétség arra vonatkozólag, hogy a biztonság Pintér értelmezésében mindössze a kormány védelmét jelenti az egyre dühösebb és elkeseredettebb választókkal szemben. Mert ha valami nem érdekli a Fideszt, hát az az ország biztonsága. Elég csak a letelepedési kötvények újdonsült és teljességgel ellenőrizetlen birtokosaira gondolni.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky