h i r d e t é s

Per alatt áll Bayer Zsolt várnegyedi lakása, lehet, hogy kilakoltatás lesz a vége

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Per alatt áll Bayer Zsolt várnegyedi lakása, lehet, hogy kilakoltatás lesz a vége

2021. november 26. - 16:56

Arról a 49 négyzetméteres ingatlanról van szó, amit mindössze 32 ezer forintért bérel az egyik legdrágább városrészben.

Bayer Zsolt - Forrás: MTI

V. Naszályi Márta I. kerületi polgármester a Spirit FM Aktuál című reggeli műsorában beszélt a múlt héten életbe lépett – a kerületet érintő – lakástörvény kapcsán. Elmondta, hogy az önkormányzatnak fél éve van arra, hogy meghatározzák az árat, amennyiben valaki jelentkezik vásárlásra. Hozzátette, hogy közbeszerzésen fogják kiválasztani az ingatlanbecslést végző céget, illetve azokat is, akik a társasházzá alakításnak a műszaki dokumentációját elkészítik.

A műsorban emellett szót ejtett Bayer Zsolt lakásbérléséről is – szúrta ki az ATV. Mint kiderült, az I. kerületi bíróságon kérte, hogy szüntessék meg Bayer lakáscsereszerződését a Várnegyedben található ingatlan kapcsán.

"Folyamatban van a per, egy bírósági tárgyalás volt, további tárgyalás lett kitűzve" – mondta Naszályi. Hozzátette, hogy amennyiben az önkormányzat nyeri a pert, akkor a jobboldal egyik kedvenc publicistájának el kell hagynia az ingatlant. Azt, hogy utána ki költözhet be, egy pályázat meghirdetése után fogják eldönteni. (szmo.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s