h i r d e t é s

Pécsen letépik valakik, Esztergomban az önkormányzat "cseréli" az ellenzéki plakátokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pécsen letépik valakik, Esztergomban az önkormányzat "cseréli" az ellenzéki plakátokat

2019. október 03. - 14:41

 

A Fidesz plakátjait elintézte a viharos szél, az ellenzék plakátjai ellenáltak a természet erőinek, így most kénytelen az önkormányzat szakemberi segítséggel leszedetni a Szeretgom Egyesület plakátjait.

Szakik szedik le a kihelyezett plakátokat! - írta olvasónk a fotóhoz

Esztergomban éppen azokon a villanyoszlopokon helyez el tájékoztató táblákat az önkormányzat, amely oszlopokon eddig a Szeretgom Egyesület plakátjai voltak .

Szakik szedik le a kihelyezett plakátokat!
Megkérdeztem, hogy miért villanyoszlopokra tesznek ki közlekedési táblákat? Mert ezt az utasítást kapták- jött a válasz.
De ők levették és nem eldobták, hanem odatámasztották, magyarázzák.
Lehet, hogy a kerékpár úttal kapcsolatosak? IGEN

- írja egy olvasónk.

Pécsett sem a szél szaggatja le az ellenzéki jelöltek plakátjait

Több helyen is letépték a Mindenki Pécsért Egyesület 16. választókerületi jelöltjének, Bognár Szilviának a plakátjait a pécsi Kertvárosban, melyeket vasárnap és hétfő este helyeztek ki – értesült a Pécsi Stop.

Bognár szerint a plakátokat felhelyezéskor meg is erősítette, biztos benne, hogy nem az időjárás a ludas – a tépésnyomok is látszanak. A plakátok egy része olyan helyről tűnt el, ahol sok ember megfordul, az Eszék utcában 800-nál is több választó lakik, a másik részét pedig olyan részen rongálták, mely nincs bekamerázva.

A letépett plakátokat szerda délután pótolták, de a szervezet felkészült arra, hogy a rongálás a voksolásig hátralévő másfél hétben folytatódik. (/huppa.hu)


 

h i r d e t é s