h i r d e t é s

Pécs polgármestere azt sem tudja, mi történik a saját varosában, szerinte nem marad el az Alföldi-féle darab

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Pécs polgármestere azt sem tudja, mi történik a saját varosában, szerinte nem marad el az Alföldi-féle darab

2018. április 21. - 18:12

 

Egykedvűen, reflexből letagadta Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere, hogy a városából száműzték volna az Alföldi Róbert főszereplésével készült Igenis, miniszterelnök úr! című kormánykritikus színdarabot. - írja a 168ora.hu.

Forrás: hirtv.hu

Az Átrium Színház vendégelőadását a héten indoklás nélkül lemondta a pécsi önkormányzat tulajdonában álló Zsolnay Örökségkezelő Nkft. indoklás nélkül lemondta,  így Szigetváron mutatják be, az ügyet elsőként megszellőztető Szabad Pécs pedig most elkapta egy nyilatkozatra Páva Zsoltot, aki hallgatta a újságírói kérdést, de annál a résznél, hogy az előadás elmarad, blazírtan közbevágott:

Nem marad el.

Ezután a kérdést, hogy mit szól az ügyhöz, azzal hárította el, hogy inkább Vincze Balázst, a Zsolnay Örökségkezelő ügyvezetőjét keressék. 

A Zsolnay Örökségkezelő a Facebook-oldalán jelezte, hogy az előadás elmarad. Az alkotóknak nem szóltak erről, más közleményt pedig azóta nem adtak ki az ügyben. Alföldi Róbert gyanúja szerint a zalaegerszegi eset köszönt vissza. Akkor a beszélgetőestjét mondták le fideszes utasításra az április 8-i parlamenti választásokat felvezető kampányban.

168ora.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s