h i r d e t é s

Pataki Attila megszólalt koronavírus-ügyben

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Pataki Attila megszólalt koronavírus-ügyben

2020. március 07. - 08:32

 

Az adoforintokból jelentősen megtámogatott művészúr szerint a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik, hogy leplezzenek valami fontosat

„Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenének, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem félne senki” – árulta el a Ripost érdeklődésére Pataky Attila, aki szerint a koronavírus körüli félelem mesterséges dolog.

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy

leplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk”

– vázolta az Edda frontembere, aki szerint a pánik kicsit sem fogja beárnyékolni szombati nagykoncertjüket, hiszen az ő rajongói nem hisznek az ilyen ijesztgetésnek.

Ez az a koncert, amelyre 8 millió forint közpénzt kapott az Edda Kásler Miklós minisztertől, szóval mi is reméljük, hogy jól sikerül. Azután még 24 millió közpénzt a zenekar amerikai turnéjára. (168ora.hu)


 

h i r d e t é s