h i r d e t é s

Orbán Viktornak megérsz tizenkét ezret, csak szavazz már rá!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktornak megérsz tizenkét ezret, csak szavazz már rá!

2018. március 08. - 15:19

 

Olvasom, hogy Orbán Viktor nagy kegyesen családonként jóváírat 12 rugót a gázszámlából, mert februárban hideg volt. Végül is tél van februárban ebben nincs semmi szokatlan. De hogy jött ki neki pont tizenkétezer? - írja a bandita.blog.hu.

Forrás: bandita.blog.hu

Olvasom, hogy Orbán Viktor nagy kegyesen családonként jóváírat 12 rugót a gázszámlából, mert februárban hideg volt. Végül is tél van februárban ebben nincs semmi szokatlan. 
De hogy jött ki neki pont tizenkétezer? 

Megnézte a számokat, mint Bözsi néni nyugdíj emelésénél, mikor véletlenül arra járt és beköszönt a röfinek? Vagy ránézett a világpiaci gázárra, ami olcsóbb mint amit a magyar migránstól félő fizet, és azt gondolta, ne itt egy kis apró, szedd fel, és csókold meg a seggem érte? Végül is minden évben hideg van télen, de az idén pont választás van.

Biztos nincs a kettő közt összefüggés! Csak a józan eszét használó ellenzéki anyázik egy keserveset, mert tudja, a hatósági ár évi hetvenezret húz ki a zsebéből a rezsicsökkentéssel.

Persze az ember lehet rosszmájú, és arra gondol, na ez is csak annak jó,aki gázzal fűt. Én mondjuk fával, de vagyunk ezzel millióan így. Mindegy, örülni kell, másnak olcsóbb lesz a gáz. Majd az áprilisi számlában jóváírják. Vagy nem, mert akkor már nem lesz választás, és akkor már nem is beszél róla senki.De most Orbán Viktor lehajolt népéhez, és ehhez kell tapsolni neki.

A nyugdíjas kap megint tízezret, meg egy levelet a szavazási útmutatóval. A közmunkás, a szegény, a melós, aki nem gázt használ amúgy is le van [email protected], a tizenkét rugó nem neki szól.

Mindenkinek el kell most mondani, hogy Orbán Viktor mekkora egy érzékeny ember, még erre is van oda figyelése. Két lopás között, harcban az ENSZ-szel meg Soros Györggyel érdekli, hogy ne fázzon senki. Ebben az évben már több százan hűltek ki a lakásukban, mert nem bírták a hideget, és nem volt mivel fűteni. De erről most nem beszél senki. Csak a tizenkét ezerről, mert ennyi az ára a választásnak.

Elhangzott egy újabb ígéret, ami nem kerül semmibe a kormánynak, és be sem kell tartani. Ha Paks dvá is üzemelne, az áramot is a kínai vasúton vinnék a fogyasztókhoz télen, mert Bécsben rossz élni, sok ott a migráns.

Beárazta Orbán Viktor az országot, és tizenkétezret ér szerinte. Szerinted?

bandita.blog.hu

 


 

Kommentek

h i r d e t é s