h i r d e t é s

Orbán Viktor elmondta, hogy mikor térhet vissza a járvány előtti élet Magyarországon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor elmondta, hogy mikor térhet vissza a járvány előtti élet Magyarországon

2021. december 27. - 06:35

A kormányfő szerint az idei év sokkal jobb volt, mint a tavalyi, "úgyhogy ha örömmel nem is, hiszen nagyon sok honfitársunkat vesztettük el, de bizakodóbban várhatjuk" a következő esztendőt. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy míg sokan kételkednek, idővel azonban vissza fog térni a COVID előtti, normális élet.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad - Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök kifejtette, hogy a harmadik oltást már hárommilliónál is többen vették fel, ezzel Magyarország a legjobbak közé tartozik Európában.

Arra a felvetésre, hogy tavaly karácsonykor még nem volt koronavírus elleni védőoltás, idén azonban már van, ami változtatott az ünnepen is, Orbán Viktor elmondta, hogy az idei év sokkal jobb volt, mint a tavalyi, "úgyhogy ha örömmel nem is, hiszen nagyon sok honfitársunkat vesztettük el, de bizakodóbban várhatjuk" a következő esztendőt.

"Sajnos az oltást elutasítók száma jóval magasabb annál, mint amiben reménykedtem. Magyarok vagyunk, mindig van egy jobb megoldásunk, mindig olvasunk vagy hallunk valamit, ami számunkra jobban hangzik az orvosok szavainál. Ehhez képest nagy eredmény, hogy a harmadik oltást már hárommilliónál is többen vették fel, ezzel a legjobbak közé tartozunk Európában. Ez az első és a második oltás esetében is így volt." - mondta a kormányfő a Magyar Nemzetben megjelent interjújában, majd arról is beszélt, hogy míg sokan kételkednek, idővel azonban vissza fog térni a COVID előtti, normális élet. (Pénzcentrum)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s